Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“A Noua Dimensiune” – Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare, la a IV-a ediţie

0

În ultimii ani, din ce în ce mai mulţi oameni au început să vadă beneficiile terapiilor complementare şi ale metodelor alternative de tratament. Mai mult, începem să conştientizăm că ignoranţa spirituală, în care am trăit de-a lungul anilor, îşi arată efectele în starea noastră psihică şi de sănătate. Tocmai de aceea sub marca Dalles Revolution organizăm o nouă ediţie a „Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare, “A Noua Dimensiune”.

afis online-editia a patra

Evenimentul va avea loc în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie şi va fi găzduit de Unirea Shopping Center, în Aripa Călăraşi (Bucuresti), etajul 2.

Aflat deja la a patra ediţie, festivalul “A Noua Dimensiune” vine ca o confirmare a faptului că producătorii care activează pe această piaţă sunt tot mai căutaţi de cei care doresc să găsească metode de prevenire a bolilor şi stresului cotidian şi să îşi îmbunătăţească calitatea vieţii.

Organizatorii vor pune la dispoziţia vizitatorilor standuri cu cărţi de dezvoltare personală şi spirituală, metode de terapii alternative şi complementare, cărţi de ezoterism, psihologie, astrologie sau filosofie. Mai mult decât atât, vizitatorii vor beneficia de oferte speciale din partea expozanţilor, care au pregătit produse cosmetice, ceaiuri, sucuri, tincturi, uleiuri bio, produse de apicultură – toate 100% naturale. De asemenea, veţi mai putea găsi  orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint şi pietre semipreţioase.

Pe parcursul celor cinci zile de ale evenimentului, vor fi organizate conferinţe, seminarii şi workshop-uri susţinute de nume importante in domeniul terapiilor complementare, psihologiei, astrologiei sau dezvoltării personale şi spirituale.

La această ediţie, vizitatorii vor avea ocazia să o cunoască personal pe scriitoarea Lise Bourbeau şi să afle răspunsul la întrebarea „Ce vreau să se transforme în viaţa mea?” în cadrul unei prezentări pline de esenţă sau pe Colin Andrews un binecunoscut cercetător în domeniile fenomenelor neobişnuite.

În paralel, va avea loc şi cea de-a XVIII-a ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România, KILIPIRIM, o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.

Vă aşteptăm la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare “A Noua Dimensiune”, într-o nouă locaţie – Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, etajul 2., între 29 oct. şi 02 nov, zilnic de la 10.00 la 22.00

Intrarea şi participarea la conferinţe este liberă!

Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagini de Facebook a avenimentului:

  • https://www.facebook.com/aNouaDimensiune?ref=hl

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.