Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A mai rămas o lună până la Gala Din Inimă pentru Viitor a Fundației Policlinici Sociale Regina Maria

0

Pregătirile pentru Gala Din Inimă pentru Viitor, organizată în fiecare an de echipa Fundației Policlinici Sociale Regina Maria au intrat în linie dreaptă. La evenimentul din acest an, aflat la cea de-a patra ediție, care se va desfășura în 27 octombrie 2016, și-au confirmat deja participarea mari personalități din lumea show-bizz-ului, precum Maia Morgenstern, Grigore Leșe, Virgil Ianțu, Marius Florea –Vizante, reprezentanți ai marilor companii din România – Groupama Asigurări, Wipro, Porsche România, Fundația Vodafone, DSV Global Transport and Logistics, C&A România, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Banca Transilvania, Unicredit Bank, Raiffeisen Bank, Kaufland, Deloitte, Agricover, Fundația Sensiblu, Enterprise Rent a Car, Pfizer, Versa Media și reprezentanți ai corpului diplomatic din țara noastră. Gala va fi prezentată de Melania Medeleanu și Dr. Wargha Enayati, gazdele din fiecare an, iar momentele artistice vor fi asigurate de trupa The Colours și Smiley, care va susține un recital extraordinar.

visul-reginei

Despre Gala Din Inimă pentru Viitor

Gala din Inimă pentru Viitor este principalul eveniment de fundraising al Fundației Policlinici Sociale Regina Maria, fiind organizat în fiecare an la finalul lunii octombrie, în preajma aniversării zilei de naștere a Reginei Maria a României, din 29 octombrie. La primele trei ediții ale Galei au participat atât reprezentați ai comunității de business din România, ambasadori, precum și personalități din showbizz – Loredana, Horia Brenciu, Andreea Esca, Ozana Barabancea, Monica Anghel, Zoli Toth Project etc.

Despre Fundația Policlinici Sociale Regina Maria

Fundația Policlinici Sociale Regina Maria este o organizație de caritate neguvernamentală în domeniile Sănătate și Educație, care oferă servicii medicale integrate pentru persoanele fără venit și fără asigurare medicală și pentru persoanele cu venituri mici din București, prin intermediul singurelor două Policlinici Sociale din țară. În ultimul an, 2000 de persoane fără venituri și fără asigurări medicale au primit servicii medicale în cadrul Policlinicii Sociale Baba Novac, în timp ce la Policlinica Socială Sala Palatului au fost oferite peste 5500 de consultații medicale pentru persoane cu venituri mici și foarte mici. De 6 ani Fundația oferă demnitate și șansa la o viață decentă celor mai puțin norocoși, prin proiecte în domeniile Sănătății (Policlinicile Sociale) și Educației (Centrul Educațional Băneasa și Afterschool Clinceni). Mai multe detalii puteți afla de pe www.fundatiapoliclinicisocialereginamaria.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.