Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A început cea de-a doua ediţie a Târgului virtual pentru specialişti IT&C

0

In perioada 15 noiembrie – 16 decembrie 2012, portalul de cariera HiPo.ro gazduieste Targul virtual pentru specialisti IT&C, o platforma de interactiune intre cei mai mari angajatori din IT&C (software, hardware, network, business) si specialistii IT&C aflati la inceput de cariera sau cu experienta profesionala.

Pasionatii domeniului IT&C care viziteaza microwebsite-ul dedicat targului de pe HiPo.ro au ocazia sa afle mai multe despre angajatorii care ii intereseaza oprindu-se la standul virtual al acestora, vizualizand galeriile foto si video puse la dispozitie de companii, dar, mai ales, consultand oferta de job-uri.

Oportunitatile de cariera reunite de Targul virtual pentru specialisti IT&C includ programe de internship si traineeship pentru studenti, masteranzi sau proaspat absolventi dornici sa inceapa o cariera in domeniu, job-uri entry level, mid level, dar si pozitii pentru seniori. Printre companiile care participa cu stand virtual de angajator la cea de-a doua editie a evenimentului se numara: Orange, Innobyte, Endava, DigitalOptics Corporation, Brainspotting, Atos, Ubisoft, Luxoft, Misys, Wooga si altele.

Cautam cei mai talentati dezvoltatori de software pentru terminale mobile pentru a ni se alatura in Berlin. Avem o echipa cu adevarat internationala, ce reuneste peste 35 de nationalitati, si asteptam cu placere sa intampinam candidati din Romania.” a declarat Steven Gilmore, Recuitment Manager, Wooga.

Strategia globala de dezvoltare a companiei Misys vizeaza  in prezent cateva locatii cheie, printre care se numara Romania, Polonia si Irlanda. In momentul de fata, am demarat proiecte mari de recrutare, Bucuresti  fiind unul dintre principalele centre de dezvoltare pentru una dintre cele mai importante aplicatii din portofoliul de produse al companiei. Cele cca 30 de pozitii deschise in cadrul companiei se adreseaza in mare parte tinerilor profesionisti cu experienta in zona de dezvoltare software utilizand tehnologii precum C++ sau C#, specialisti in varii tipuri de testare: automata, functionala, non-functionala si project manageri cu experienta atat in zona de software development cat si suport (level 3 si bug fixing).

Misys este in permanenta cautare de tineri pasionati, care doresc sa isi construiasca o cariera in domeniul dezvoltarii software, atrasi de mediul corporate si pregatiti sa se confrunte cu provocarile unor echipe si proiecte de amploare internationala; ce aducem acum in plus este deschiderea mai mare catre segmentul de seniori care sa se alature echipelor noastre si sa aduca un plus de cunostinte si expertiza.“ a declarat Ioana Cicu, Recruitment Partner, Misys.

Candidatii pot aplica la oportunitatile de cariera disponibile in tara si in strainatate prin depunerea CV-ului HiPo.ro la standurile virtuale ale angajatorilor.

Mai multe detalii pot fi regasite pe microwebsite-ul evenimentului.

***

“Targul virtual HiPo.ro pentru specialisti IT&C” se afla la cea de-a doua editie. Evenimentul se adreseaza profesionistilor din domeniul IT&C care sunt in cautarea unui job, dar si tinerilor studenti sau absolventi ai facultatilor de profil care doresc sa inceapa o cariera in domeniu.

Partenerii proiectului sunt: Brainspotting, DigitalOptics Corporation, Endava, Innobyte, Orange.

Evenimentul este sustinut de partenerii media: 24 FUN, PC World, Computer World, Regie Live, IT Channel, Arena IT, IT Trends, Agora, 9am, Balaur.ro, COMUNIC@TII Mobile, CREDIS, Joobs, Mobzine.ro, PlayTech.ro, Studentie.ro, Revista de Tehnica si Tehnologie, Transfer.ro, Wall-Street, Business24, Ziare.com.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.