A doua editie a proiectului CSR, “Curat Romania”, incepe in acest weekend

0

Piraeus Bank continua anul acesta cea de-a doua editie a proiectului de responsabilitate sociala “Curat Romania”, care are ca obiectiv ecologizarea Bucurestiului. 

Castigator al locului 3 in cadrul Romanian CSR Awards 2014 la categoria mediu, proiectul “Curat Romania” isi propune sa atraga cat mai multi oameni dornici sa contribuie la curatarea si infrumusetarea Bucurestiului.

Curat_Romania_Poster

Astfel, pe 20 septembrie si 4 octombrie, in intervalul 10.00-16.00, in cele 6 sectoare ale Bucurestiului, voluntarii si angajatii Piraeus Bank Romania vor ajuta la “transformarea“ capitalei.

Dupa rezultatele foarte bune din 2013, cand cei peste 80 de voluntari ai acestei actiuni au reusit sa stranga peste 3.280 kilograme de gunoaie din 12 locatii din Bucuresti, in 2014, Piraeus Bank isi mentine angajamentul fata de comunitatea in care este prezenta, propunandu-si sa fie un exemplu de implicare si pro-activitate.

Astfel, pe pagina de Facebook “Curaj Romania”, toti cei dornici sa participe la aceasta actiune, sunt invitati sa intre in aplicatia “Curat Romania”, sa aleaga una din echipele aferente celor 6 sectoare, din care doresc sa faca parte, sa isi invite prietenii sa le urmeze exemplul si, desigur, sa participe la cele doua actiuni de ecologizare.

Angajatii Piraeus Bank precum si voluntarii din ONG-ul Brigada de Voluntari si-au ales deja echipele preferate in care vor activa. Go Travel, leader al pietei de turism din Romania sustine si in acest an, proiectul Curat Romania, oferind doua weekend-uri la munte si la mare (cazare la Ana Hotels si transport), la doi din membrii echipei care strange cei mai multi participanti.

La acest proiect au participat:

Din partea Piraeus Bank Romania:

Carmen Oprisescu- Marketing Manager

Raluca-Elis Barbu- Social Media Coordinator

 

Din partea MSPS/Momobi:

Alina Pilă – Project Manager & Senior Account Manager

Andreea Popescu – Account Executive

Mihai Pilă – Web Developer

Liviu Cristache – BTL Implementation Manager

Aaron Balazs – Art Director

Alexandra Caraulani – Senior Copywriter

 

Din partea Brigada de Voluntari:

Ștefan Vlăduț – Coordonator voluntary

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează