Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A doua editie a Conferintei Anului Viitor aduce in centrul atentiei Romania anului 2015

0

Pe 22 si 23 octombrie, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, se desfasoara a doua editie a Conferintei Anului Viitor, un eveniment in cadrul caruia personalitati din diverse domenii vor povesti despre Romania 2015.

Invitatii trebuie sa raspunda in 15 minute la intrebarea “Tu ce crezi ca se va intampla anul viitor in Romania?”, iar la sfârșitul celor 2 zile de conferință, pe baza voturilor spectatorilor, cel mai frumos/bine argumentat discurs va fi premiat.

          “Nu ma bucur ca am mai imbatranit cu un an, dar ma bucur ca deja a trecut anul si facem editia a II-a a Conferintei. Abia astept sa aud previziunile de anul acesta!”, a declarat Alex Zamfir, initiatorul proiectului.

Biletele la eveniment pot fi cumparate de pe www.easytickets.ro, sectiunea evenimente.

Pe site-ul evenimentului – www.anulviitor.ro – sunt disponibile mai multe informatii despre eveniment, precum si numele speakerilor de anul acesta.

logo Conferinta anului viitor-01

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.