A doua editie a Conferintei Anului Viitor aduce in centrul atentiei Romania anului 2015

0

Pe 22 si 23 octombrie, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, se desfasoara a doua editie a Conferintei Anului Viitor, un eveniment in cadrul caruia personalitati din diverse domenii vor povesti despre Romania 2015.

conferinta anului viitor

Invitatii trebuie sa raspunda in 15 minute la intrebarea “Tu ce crezi ca se va intampla anul viitor in Romania?”, iar la sfârșitul celor 2 zile de conferință, pe baza voturilor spectatorilor, cel mai frumos/bine argumentat discurs va fi premiat.

“Nu ma bucur ca am mai imbatranit cu un an, dar ma bucur ca deja a trecut anul si facem editia a II-a a Conferintei. Abia astept sa aud previziunile de anul acesta!”, a declarat Alex Zamfir, initiatorul proiectului.

PATRAT FACEBOOK-01

Biletele la eveniment pot fi cumparate de pe www.easytickets.ro, sectiunea evenimente.

Pe site-ul evenimentului – www.anulviitor.ro – sunt disponibile mai multe informatii despre eveniment, precum si numele speakerilor de anul acesta.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.