Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A doua ediție a Caravanei BookLand în București se încheie la Unirea Shopping Center

0

În perioada 14 – 23 decembrie 2011, unul din cele mai importante târguri de carte, BookLand, se transformă în destinația perfectă pentru cadourile potrivite, la Unirea Shopping Center.

Târgul BookLand își așteaptă vizitatorii cu bunătăți culturale unde veți putea regăsi atmosfera rafinată a unui Crăciun cald. Oferta târgului este variată și pentru toate gusturile: de la cărți, albume de artă, muzică, până la filme și jocuri pentru copii. Nu lipsesc colindele – iubitorii de cooltură primesc cadou la orice achiziție un CD cu colinde românești.

 

“Fiindcă BookLand reprezintă un concept nou în definirea târgurilor urbane de carte, de multiplicare a valorilor culturale şi de păstrare totodată, Unirea Shopping Center susţine şi incită la lectură. Formarea atributelor moralizatoare în ceea ce priveşte noţiunea culturală în sine, nu se poate efectua decât prin sprijinirea perpetuă a manifestărilor de acest gen şi, mai mult decât atât, implicarea temeinică în sistemul de dezvoltare al însuşirilor care determină valorificarea culturală.” afirmă Andreea Bănică, Director Dezvoltare – Unirea Shopping Center.

Printre cadourile cu stil, BookLand vine la pachet cu o surpriză plăcută: cei care vor să descopere atmosfera târgului din mall își pot genera singuri de pe site-ul târgului un cupon de reducere 10%, pe care să-l folosească la cumpărături în Unirea Shopping Center.

” În apropierea Sărbătorilor de iarnă, Crăciunul nu înseamnă doar agitația shopping-ului, ci un moment de regăsire…printre rândurile unei cărți. Oricine pășește pragul Unirea Shopping Center este invitat sa probeze ce stil literar i se potrivește. Până pe 23 Decembrie cărțile-muzica-filmele-jocurile BookLand sunt în inima orașului, la îndemâna tuturor.” declară Mihaela Petrovan inițiatorul proiectului.

Orarul de vizitare al târgului: de miercuri, 14 decembrie, până vineri, 23 decembrie,  între orele 10:0022:00.

—————-

Despre proiectele BookLand:

Târgul de carte urban BookLand

După prima ediţie a târgului de carte urban, care a avut loc în Apr’11 la București, în urma feedback-ului primit din partea editurilor și a publicului conceptul s-a extins la nivel naţional. Este singurul targ de carte cu servicii integrate: logistica, merchandising, vânzare de carte și promovare. Inovator și doborâtor de prejudecăți, a reușit coborârea cărţii din turnul de fildeş pentru a fi adusă în mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult să își petreacă timpul: în Mall-urile din oraşele vizitate.

 

Librăria online Book-Land.ro

www.book-land.ro este un portal care din primele secunde ale accesării arată cititorului că preferinţele sale de lectură sunt întotdeauna importante. Se doreste a fi locul de unde se poate cumpara carte-muzica-film-jocuri-bilete concert la cel mai mic pret . Este user-friendly si se ambiţionează să devină in curand cea mai mare librărie online şi să-şi obişnuiască publicul în fiecare zi cu oferte de nerefuzat.

Va urma în 2012: BookLand Café.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.