Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A cincea ediție a conferinței internaționale The Power of Storytelling

0

În fiecare toamnă de cinci ani încoace, unii dintre cei mai buni producători de conținut din lume vin la București să ne arate cum putem construi povești mai bune, povești care să schimbe vieți și comunități, să inspire și să ne apropie de ceilalți.

A cincea ediție The Power of Storytelling va avea loc pe 9-10 octombrie la World Trade Center Bucharest/Pullman Hotel și numără printre invitați: unul dintre creatorii celebrului show de radio, Radiolab, unul dintre cei mai importanți fotografi prezenți pe Instagram și o ilustratoare-fenomen.

logo

Înregistrările pentru cele 350 de locuri disponibile – conferința a fost sold-out în fiecare an – vor începe în luna iunie, pe site-ul conferinței: www.thepowerofstorytelling.org

Mai jos, lista completă a celor confirmați până acum.

  • Robert Krulwich, unul dintre cei mai emblematici oameni de radio americani, co-prezentator al emisiunii Radiolab, descărcată lunar de patru milioane de ori.
  • Leslie Jamison, autoarea colecției de eseuri The Empathy Exams, un bestseller New York Times despre suferință și empatie scris cu umor și curaj, care urmează să fie tradus și în română.
  • Richard Koci Hernandez, fotograf și producător multimedia premiat cu Emmy, autorul unui faimos profil de Instagram, unde are peste 200.000 de fani.
  • Wendy MacNaughton, o ilustratoare care îmbină în moduri ingenioase jurnalismul cu arta, rezultând povești vizuale fascinante.
  • Chris Jones, unul dintre cei mai importanți scriitori de revistă din lume, dublu câștigător al National Magazine Awards și autor a peste 60 de povești publicate în Esquire, ESPN și alte publicații.
  • Dan Perjovschi, un artist român care abordează teme sociale, culturale și politice în operele sale, care sunt expuse în muzee și galerii de artă din întreaga lume.
  • Jacqui Banaszynski, reporter, editor și profesor cu experiență de 30 de ani,  câștigătoarea unui Pulitzer pentru unul dintre primele articole de profunzime despre efectele HIV/SIDA.

Puteți citi mai multe despre fiecare pe site-ul conferinței.

Ce va întâmpla în 2015:

  • Două zile de învățare și acumulare de instrumente și sfaturi practice, dar și inspirație și energie. Vezi un rezumat video al ediției de anul trecut.
  • O varietate de teme abordate de invitații care vor împărtăși din experiența acumulată în ani de exercițiu și antrenament, dar și povești personale.
  • Pauze de reîncărcare a bateriilor: sesiuni de autografe, momente de lectură, expoziții, proiecții și alte experiențe memorabile, cum e seria de portrete ale participanților de anul trecut.

Mai multe detalii despre program vor fi anunțate în iunie. Până atunci, ne puteți urmări pe Facebook, pe Twitter și pe site pentru resurse utile despre storytelling și noutăți despre vorbitori.

Partenerii ediției din acest an

The Power of Storytelling 2015 este organizat de Decât o Revistă și Lateral, un studio de design și tehnologie cu sediul în San Francisco, prezent în Marea Britanie și România.

Le mulțumim tuturor partenerilor care ne sunt aproape și celor care ni se vor alătura pe parcurs.

Platinum: Lateral, UniCredit Țiriac Bank, NN România

Gold: Telekom România

Despre The Power of Storytelling

The Power of Storytelling este o conferință anuală internațională, unică în Europa de Est. Inițiat în 2011 din credința că poveștile bine spuse ne pot schimba viețile și pot fi folosite în multe domenii, evenimentul atrage în fiecare an jurnaliști, scriitori, comunicatori, producători, artiști, specialiști în marketing, activiști, antreprenori și lideri.

Despre Decât o Revistă

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială generalistă care publică povești despre cum trăim azi şi care explorează familiarul realităţii româneşti, experienţele şi trăirile care ne sunt comune. DoR reflectă şi explică, în cuvinte şi imagini, ideile şi obsesiile României de azi, fie că sunt schimbări sociale, trenduri culturale sau decizii personale.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.