Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A 25-a editie a crosului Universitatii Bucuresti-cora Lujerului Challange va avea loc sambata-20 mai

0

Nu rata startul ! Sambata, 20 mai 2017, de la ora 10:00, in fata Facultatii de Drept (Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, sector 5) vei avea ocazia sa participi la o intrecere sportiva recreativa, dedicata amatorilor-Crosul Universitatii Bucuresti-cora Lujerului Challange. Evenimentul se afla la a 25-a editie, participarea este gratuita iar activitatea se desfasoara in aer liber.

Picture1

Traseul va avea 3,8 km si este urmatorul: Piata Operei (Facultatea de Drept) – Splaiul Independentei – Soseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Parcarea Cora Lujerului. Ordinea va fi asigurata de catre Brigada Rutiera, Directia Politiei Rutiere, Jandarmerie si Politia Locala. Intre orele 10:00-11:00 pe Bd. Mihail Kogalniceanu intre str. Vasile Parvan si Splaiul Independentei se va face inchidere totala. Pe directia Splaiul Independentei intre Podul Operei si Podul Cotroceni va fi tot inchidere totala. Pe Soseaua Cotroceni (intre Podul Cotroceni si Soseaua Grozavesti) va fi inchidere totala, pe Bd. Iuliu Maniu, intre Sos. Grozavesti si str. Lujerului pe banda III de circulatie pe Vasile Milea. La intersectia cu Bd. Iuliu Maniu, Sos. Grozavesti, Bd. Geniului la intersectia cu Bd. Iuliu Maniu, Splaiul Independentei, la intersectia cu Sos. Cotroceni si str. Constantin Noica, restrictionarea de trafic va fi strict pe perioada trecerii participantilor.

La competitia sportiva vor participa in jur de 3000 de alergatori.

 

Programul complet al competiţiei este urmatorul:

  • orele 07.30 – 09.30: inscrierea participantilor (la standurile amenajate pe terenul de fotbal din curtea Facultatii de Drept) şi anuntarea informatiilor legate de desfasurarea crosului
  • orele 09.45: intreruperea circulatiei si adunarea participantilor la start
  • orele 10.00: startul crosului
  • orele 11.00 – 12.00: premierea caştigatorilor; sesiune de fotografii si interviuri pentru caştigători, sponsori, parteneri, organizatori şi participanti.

Vor exista mai multe categorii de alergatori : copii cu varsta intre 6-12 ani, adolescenti 12-18 ani, angajati cora, UB si seniori cu varsta cuprinsa intre 19-41 de ani, studenti din cadrul Universitatii Bucuresti si ERASMUS si veterani cu varsta de peste 42 de ani.

Premiile constand in biciclete, trotinete, role, cursuri de perfectionare si numeroase surprize vor fi acordate primelor trei concurente fete si primilor trei concurenti baieti care trec linia de sosire si sunt validati  castigatori de catre arbitrii desemnati.

Inscrierile se pot face la Serviciul Clienti din cadrul Hipermarketului cora Lujerului, dar si in ziua competitiei,  pe terenul de fotbal al Facultatii de Drept Bucuresti.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.