Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A 12-a editie KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tanar are loc in Bucuresti, in perioada 17 septembrie – 11 octombrie 2020

0

A 12-a editie KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tanar are loc in Bucuresti, in perioada 17 septembrie – 11 octombrie 2020, si aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seara petrecuta cu intreaga familie. Proiectiile se vor desfasura exclusiv in aer liber, la Cinema Muzeul Taranului in aer liber, Gradina Muzeului Grigore Antipa si Opera Comica pentru Copii – acoperis, in conditii confortabile si sigure, respectand toate normele de distantare fizica.

In cadrul unui parteneriat inedit, KINOdiseea are bucuria sa gazduiasca, in premiera, filmele documentare realizate de adolescenti in cadrul proiectului „Crescut Pe Muzica”. Acesta si-a propus sa gaseasca si sa formeze 20 de tineri din familii de muzicieni de traditie orala si dansatori, din diferite regiuni ale tarii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.