88 de scoli din România câștigă premiile locale ale Patrulei de Reciclare

0

88 de echipe din grădinițe, școli și licee din România câștigă premiile locale ale programului național de educație de mediu Patrula de Reciclare.

Și la această ediție, mii de copii și elevi și sute de profesori din toată țara au promovat obiceiurile bune față de mediu și colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în comunitățile lor.

unnamed

Cine urcă acum pe podium, din București și din fiecare județ, pentru a primi premiile pentru « Cea mai activă Patrulă » și pentru Patrula care a colectat « Cea mai mare cantitate de baterii »?

Descoperiți premianții pe site și pe Facebook și vedeți cum au reușit să ii ajute pe români sa devina mai conștienți de impactul gesturilor lor asupra naturii și mai atenți la felul în care se debarasează de deșeurile electrice.

Premiile locale recompensează eforturile și reușitele profesorilor și copiilor din timpul anului școlar. Cursa pentru premiile naționale continuă însă până la 31 august 2015 – copiii predau ștafeta celor mari.

Aflați aici câștigătorii, reușitele, premiile și perspectivele Patrulei de Reciclare și, mai ales, cum puteți ajuta copiii să câștige un premiu național, în toamnă!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează