Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

88 de scoli din România câștigă premiile locale ale Patrulei de Reciclare

0

88 de echipe din grădinițe, școli și licee din România câștigă premiile locale ale programului național de educație de mediu Patrula de Reciclare.

Și la această ediție, mii de copii și elevi și sute de profesori din toată țara au promovat obiceiurile bune față de mediu și colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în comunitățile lor.

unnamed

Cine urcă acum pe podium, din București și din fiecare județ, pentru a primi premiile pentru « Cea mai activă Patrulă » și pentru Patrula care a colectat « Cea mai mare cantitate de baterii »?

Descoperiți premianții pe site și pe Facebook și vedeți cum au reușit să ii ajute pe români sa devina mai conștienți de impactul gesturilor lor asupra naturii și mai atenți la felul în care se debarasează de deșeurile electrice.

Premiile locale recompensează eforturile și reușitele profesorilor și copiilor din timpul anului școlar. Cursa pentru premiile naționale continuă însă până la 31 august 2015 – copiii predau ștafeta celor mari.

Aflați aici câștigătorii, reușitele, premiile și perspectivele Patrulei de Reciclare și, mai ales, cum puteți ajuta copiii să câștige un premiu național, în toamnă!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.