8,7 milioane lei investite in parcurile bucurestene

1

Veşti bune pentru Bucureşti! Se pare că municipalitatea doreşte să investească aproape 9 milioane de lei pentru reabilitarea sau extinderea parcurilor din capitală! Parcul Ghencea şi parcul Herastrău sunt vizate pentru acest proiect!

parc„Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) a depus trei cereri de finantare pentru a accesa fonduri nerambursabile, in vederea amenajarii parcului Ghencea si extinderea si reabilitarea parcului Herastrau. Valoarea totala a investitiei pentru proiectul de amenajare a parcului Ghencea este de 2,46 milioane de lei, dintre care doua milioane din fonduri nerambursabile, urmand ca in parcul de opt hectare sa fie amenajate spatii recreative si zone special amenajate pentru practicarea sportului, precizeaza reprezentantii ALPAB.

Proiectul pentru extinderea si reabilitarea parcului Herastrau are o valoare de 2,5 milioane lei, dintre care 1,5 milioane din fonduri nerambursabile. In cadrul acestui proiect, parcul se va mari cu 3.500 de metri patrati, urmand sa fie realizate lucrari de reabilitare in zona Insulei Trandafirilor si a circuitului pietonal, precum si lucrari pentru iluminarea obiectivelor cu panouri fotovoltaice”, conform articolului publicat de 9am.ro

(foto Florin Ghindă 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.