Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

800 de copaci plantati la noul sediu, RBC, de angajati si familiile lor

0

Trei sute de angajați ai Groupe Renault România, alături de familii și sensibili cu mediul înconjurător, au participat la o acțiune de voluntariat în curtea noului sediu, Renault Bucharest Connected. Aceștia au sădit 800 de arbori și arbuști (de dimensiuni mari și medii) – conifere, magnolii, arțari, sălcii. Copăceii poartă numele angajaților, inscripționate pe plăcuțe special realizate cu numele fiecărui voluntar.

 

 

Prezent la eveniment, Christophe Dridi, președinte director general Dacia și director general Groupe Renault România s-a adresat colegilor și, mai ales, copiilor acestora: “Vă recomand cu toată căldura și experiența, pentru că sunteți la început de drum, să fiți cât mai sensibili cu mediul înconjurător și să petreceți cât mai mult timp în natură, lăsând să crească ceva în urmă. Suntem o comunitate de 3200 de angajați, aici, la Renault Bucarest Connected, și ne dorim spații verzi în jurul nostru, la serviciu. Saint Exupery a spus : nu moștenim pământul de la părinții noștri, ci îl împrumutăm copiilor noștri”.

În luna noiembrie a anului trecut, o acțiune similară a avut loc la RBC tot cu ajutorul angajaților, când au fost sădiți primii 50 de copaci. Partener al acestor inițiative a fost dezvoltatorul RBC, Elgan Offices (companie deținută de Globalworth și Elgan Group),

Renault Bucharest Connected (RBC)

Început în 2017, noul sediu al angajaților din București va fi inaugurat în a doua jumătate a anului 2019. Încă din luna martie, o parte dintre echipe își desfășoară deja activitatea în RBC. Gândit ca un proiect de management, noul sediu aduce împreună toate echipele Groupe Renault România din București care își desfășoară în prezent activitățile în amplasamente diferite. RBC se intinde pe o suprafață de 47.000 m² de spații de birouri de Clasa A și este situat în zona de Vest a capitalei, aproape de mijloace de transport (metrou și autobuz).  Include un showroom pentru automobilele Groupe Renault, 1.000 de locuri de par­care, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor in­terne și externe, dar şi alte facilități, pre­cum un restaurant şi un cabinet medical. Beneficiaza de spaţii colaborative creative, formare şi documentare în săli dotate cu tehnologii specifice.

Groupe Renault România

Constructor de automobile din 1898, Groupe Renault este prezent în 134 de ţări şi a vândut 3,9 milioane de vehicule în 2018. Mizează pe complementariatea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine şi Lada), pe vehiculul electric şi pe Alianţa sa unică cu Nissan şi Mitsubishi. Pentru a răspunde marilor provocări tehnologice în viitor şi a continua strategia de creştere rentabilă, Grupul se sprijină pe dezvoltarea sa la nivel internaţional. Groupe Renault integrează în România toate activităţile specifice construcţiei automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite pentru: studii client, design, inginerie, testare, fabricaţie, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanţare. În 2017 Groupe Renault România a avut o cifră de afaceri de 5,7 miliarde de euro. Aflat în centrul gamei Global Access (din care fac parte modelele Dacia, produse pe platforma industrială de la Mioveni), Grupul e lider pe piaţa locală cu mărcile Dacia şi Renault. Cei 17.700 de angajaţi ai Groupe Renault România inovează în ceea ce priveşte produsele şi bunele practici, fiind recunoscuţi pentru profesionalismul lor.

Globalworth

Globalworth este o companie de investiții imobiliare care activează în Europa Centrală și de Est (ECE), listată pe segmentul AIM al Bursei de Valori de la Londra. A devenit principalul investitor pe piața imobiliară din ECE prin piețele sale principale din România și Polonia, unde deține participația majoritară în Globalworth Poland, un investitor care activează pe piața poloneză de real estate, listat la Bursa de Valori din Varșovia. Globalworth achiziționează, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de aproximativ 170 profesioniști în România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de peste 2 miliarde de euro, la 30 iunie 2018. Peste 90% din acesta fiind reprezentat de active producătoare de venit, preponderent în sectorul de birouri, închiriate către aproximativ 510 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în București, Timișoara și Pitești, iar în Polonia, în orașele Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice. Mai multe informații pot fi găsite pe http://www.globalworth.com/ și vă invităm și ne urmăriți pe FacebookInstagram și LinkedIn.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.