Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

80 de antreprenori au intrat în cursa pentru premiile totale de 100.000 de euro la Startarium Pitch Day

0

Agenda evenimentului din 23 noiembrie

80 de antreprenori români au intrat în cursa pentru premiile în valoare totală de 100.000 de euro, oferite în cadrul competiției Startarium Pitch Day, cel mai amplu eveniment de acest gen dedicat startup-urilor. Pe data de 23 noiembrie, la Hotel Radisson Blu din capitală, începând cu ora 15:00, are loc semifinala competiției, în urma căreia 10 startup-uri vor lupta în continuare pentru unul din cele 3 premii: 10.000 de euro, 20.000 de euro și 70.000 de euro.

finala-startarium-pitch-day

Lista celor 80 de startup-uri selectate este disponibilă pe:

www.startarium.ro/articole/80-startup-uri-Pitch-Day

În paralel cu semifinala, cei pasionați de antreprenoriat pot participa în mod gratuit, în baza înscrierii în avans pe startarium.ro/eveniment/Finala-Startarium-Pitch-Day, la o serie de panel-uri și discuții pe teme relevante.

Antreprenori de succes, experți de business, dezvoltatori de incubatoare și acceleratoare le dau întâlnire participanților în Sala Atlas a Hotelului Radisson Blu. Tehnici și metode pentru a avea un business sustenabil, Surse de finanțare pentru startup-uri, Drumul parcurs de la idee la un business de succes sunt câteva dintre subiectele abordate. Ellie Cachette, recunoscută în comunitățile de startup-uri din Silicon Valley și New York pentru realizările sale din domeniul antreprenoriatului, Tal Catran, un expert al programelor de accelerare din Israel, Marius Tudosiei, fondatorul Băcănia Veche The Charity Shop sau Ana Maria Andronic, unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi specializaţi în IT și un susținător activ al ecosistemului antreprenorial, se află pe lista invitaților speciali.

Prezentarea celor 10 startup-uri finaliste și ceremonia de premiere a celor 3 câștigători vor avea loc tot pe 23 noiembrie.

Juriul competiției este alcătuit din profesioniști din mediul de business precum Sergiu Neguț, Associate Dean of Entrepreneurial Growth, Maastricht School of Management Romania, Bogdan Tudor, Founder & CEO Class IT Outsourcing, Cristi Badea, Co Founder at MavenHut, Vlad Craioveanu, CEO & Co-founder Impact Hub Bucharest and Cluj-Napoca, Michal Szczurek, CEO ING Romania, Sven Foss, CFO ING Romania, Daniel Llano, Head of ING Retail Banking, sau Ronald Oort, Chief Risk Officer ING.

Selecția urmărește oportunitatea afacerii și potențialul ei de creștere, analiza modelului de afacere precum și strategia de dezvoltare, fezabilitatea financiară și sustenabilitatea pe termen lung, experiența și angajamentul echipei de management.

Mai multe detalii despre Startarium Pitch Day sunt disponibile pe site-ul oficial, startarium.ro.https://www.startarium.ro/public/100000

https://www.startarium.ro/public/100000

Despre Startarium.ro

Startarium.ro oferă toate resursele necesare pentru lansarea și dezvoltarea unei afaceri. Plecând de la cei trei piloni ai proiectului – învățare, testare și finanțare – platforma pune la dispoziția utilizatorilor o întreagă listă de facilități, printre cele mai importante fiind: o librărie video, unde antreprenorii pot învăța de la experți despre cum se construiesc afaceri sustenabile, interviuri inspiraționale cu o serie de antreprenori de succes, un laborator personal sub forma unui mediu de lucru și colaborare unde antreprenorii pot lucra la modelul afacerii lor împreună cu alți parteneri, colegi sau prieteni, articole și stiri din zona de business, evenimente din zona de business care pot ajuta la dezvoltarea rețelei profesionale și creșterea afacerii, o zonă dedicată în care antreprenorii pot interacționa cu mentori și investitori, în care pot cere feedback pentru planul lor de afaceri sau pentru alte subiecte.

Startarium.ro este o inițiativă Impact Hub cu sprijinul ING Bank.

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.