Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

7inc prezinta Godsleep // Methadone Skies // Cardinal // Avalanche Street // pe 30 septembrie in fabrica

0

Pe 30 septembrie, ne lasam purtati de riff-urile grele printr-un trip in desert si spatiu, respectiv stoner si psychedelic rock, alaturi de Godsleep, Methadone Skies, Cardinal si Avalanche Street.

Deja stim ca in Grecia se intampla ceva, caci de acolo rasar multe trupe underground bune. Una dintre ele este Godsleep, care a scos sound-ul la iveala prin 2010, cand au lansat primul EP. Dupa lansare, piese au prins si dupa cateva prezente pe scena alaturi de Colour Haze, Karma to Burn si Kavadar, in 2015 au reusit sa scoata si un LP, “Thousand Sons of Sleep”.

fabrica

Inca de la prima linie de bass incarcata cu groove, Godsleep te fac sa dai deja din cap. Cu o amprenta destul de clara lasata pe sound-ul lor de catre Kyuss si Sleep, trupa reuseste cu success sa umple golul lasat de catre gigantii desert rock-ului.

Nici Timisoara nu sta rau la capitolul trupelor bune, iar Methadone Skies cu siguranta este una dintre cele despre care ar trebui sa auzim mai des. Aflata la intersectia dintre stoner, psychedelic si progressive, Methadone Skies incanta fanii genului de prin 2009. In 2012, dupa ce power-trio-ul s-a extins cu inca un membru, trupa a lansat primul album in aceasta formula, si anume “Enter the Void”. Acest album i-a plasat pe scena underground europeana, iar in numai doi ani, Methadone Skies au cantant la festivaluri precum Lake on Fire, Pietrasonica si Rockt den See. Cel mai recent material lansat este albumul “Colosseus” si a fost scos la lumina anul acesta,

Ne mutam atentia in directia opusa a tarii, catre constantenii de la Cardinal, adica 4 minti tinere si fresh, care planuiesc sa scoata in curand primul lor EP. Cu influente precum Queens of the Stone Age, The Stooges si Truckfighters, baietii de la Cardinal sunt pregatiti sa paseasca si cu al doilea picior pe scena underground.

Cu avalansa mai slabut in desert, insa asta probabil intareste legatura dintre Avalanche Street si desert rock. Trupa a luat nastere in urma unei fuziuni intre orele petrecute ascultand muzica si orele petrecute printre distorsurile de la sala. Avalanche Street sunt pregatiti sa ne acopere cu concerte, un album si mult chef de ascultat.

Eveniment: https://www.facebook.com/events/254637294868272/

Program:

20:00 – Open Doors

21:00 – Avalanche Street

21:45 – Cardinal

22:45 – Methadone Skies

23:55 – Godsleep

 

Support:

25 Lei in avans

30 Lei @ the door

Tickets: https://eventbook.ro/event/search?term=godsleep

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.