Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

7inc prezinta DIY Live: Weedwolf // Ropeburn // Visions of Madness pe 24 Februarie @ Under (Str. Coltei nr. 48)

0

15937076_976319312499933_923408767939668672_o

Event: https://www.facebook.com/events/206114046510027/

Cand sludge-ul se ia la tranta cu punk-ul si hadcore-ul, ies riff-uri misto si sound-uri care creeaza o energie greu de suportat fara niste headbanging. Se face si demonstratia pe propriile urechi, pe 24 februarie in Quantic, cu Weedwoolf, Ropeburn si Visions of Madness.

Nemtii de la Weedwolf se ridica din underground-ul Leipzigului si te prind cu niste combinatii de riff-uri southern si sludge, imbinate cu punk si harcore la vox, adica ceea ce iti iese cand combini si fructifici mai multe subgenuri si iese ceva misto.  Pana in prezent, Weedwolf au lansat 3 split-uri, impreuna cu trupele Fange, Sick Eater si SEA.

Ropeburn sunt deja binecunoscuti pe scena underground de la noi. Fie ca te-au prins versurile cu un iz nihilistic, care abordeaza teme precum axietatea si trauma create de desfasurarea societatii, sau sound-ul hardcore imbinat cu sludge, punk si metal, Ropeburn creeaza o atmosfera groovy, agresiva, care te face sa urli mut in tine (sau nu).

Tot prin pasajele existentiale ale vietii ne poarta si Visions of Madness. Cei patru membri, avand-o ca lead vox pe Andreea, fuzioneaza diverse elemente din subgenurile metalului, astfel incat sound-ul lor face slalom printre dinamism si pasaje hectice. Visions of Madness tocmai si-au lansat si primul EP, intitulat “Vertigo”.

 

**Weedwolf**

southern leipzig sludgepunk

https://www.facebook.com/weedwolf04277/?fref=ts

https://sludgepunk.bandcamp.com/

**Ropeburn**

hardcore/punk/sludge / Bucharest

https://www.facebook.com/Ropeburnband/?fref=ts

https://ropeburnro.bandcamp.com/releases

 

**Visions of Madness**

Hardcore/Punk/Metal / Bucharest

https://www.facebook.com/VisionsOfMadnessBand/?fref=ts

https://visionsofmadness.bandcamp.com/album/vertigo-ep

Artwork by VZR Graphics

Support:

15 Lei – În avans și @ the door – până la ora 21

https://eventbook.ro/music/bilete-diy-live-weedwolf-mtba-visions-of-madness
25 lei @ the Door – după ora 21

Limited Number of TicketsSold out will be announced if is the case.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.