Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

70 de jucatori isi vor disputa trofeul evenimentului Tenis Partener, la Clubul Daimon

0

Cupa Secom, un turneu atragator in inima Bucurestiului
70 de jucatori isi vor disputa trofeul evenimentului Tenis Partener, la Clubul Daimon

Va fi un weekend fierbinte in Capitala pentru ca se vor incinge spiritele pe zgura la Cupa Secom, un turneu Gold cu traditie organizat de Tenis Partener la Daimon Sport Club.
Cupa Secom_Tenis Partener @Daimon Club 2
Evenimentul va lua startul vineri, 24 iulie 2015, la ora 16:00, iar jucatorii au ocazia sa-si etaleze talentul si sa ofere meciuri energizante. Au raspuns invitatiei la acest turneu 70 de pasionati de tenis, incadrati la nivelurile de joc 6, 7 si 8, unii dintre cei mai buni jucatori, care se vor lupta pentru Cupa Secom. Desi va predomina atmosfera degajata si relaxanta de vara, sunt asteptate meciuri echilibrate, frumoase si foarte interesante.
Sambata, 25 iulie, sunt programate 2 sesiuni pentru ca turneul sa se poata desfasura in conditii optime ca urmare a temperaturilor mari din aceasta perioada. Astfel ca, prima sesiune de meciuri va incepe la ora 08:00, iar dupa-amiaza de la ora 16:00 si pana in jurul orei 21:30 – 22:00 va urma cea de a doua sesiune. Duminica, 26 iulie, se vor desfasura semifinalele si finalele acestui turneu.

Tablourile de joc sunt publicate online si pot fi consultate aici.

Turneele organizate de Tenis Partener la Daimon Sport Club sunt de traditie, anual fiind desfasurate mai multe editii. Iubitorii sportului alb sunt bineveniti sa sustina jucatorii pe teren si sa se racoreasca cu apa Bucovina si cu bauturi reci la terasa clubului sportiv.
Secom® s-a alaturat Circuitului Tenis Partener pentru a sustine sanatatea prin miscare, acest turneu fiind al doilea la care participa. Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, aceste solutii raspunzand nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern. Totodata, Secom® este promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.
Mai multe detalii despre evenimentele Circuitului Tenis Partener destinate amatorilor, sistemul si nivelurile de joc puteti afla de pe pagina oficiala: www.tenispartener.ro.

***

Despre Circuitul Tenis Partener:
Proiectul Tenis Partener, aflat in al 7-lea an de existenta, este destinat tuturor jucatorilor de tenis amatori din Romania, fiind coordonat de MPG. Tenis Partener are o plaftorma online speciala dedicata membrilor sai – www.tenispartener.ro, utilizeaza 6 niveluri de performanta si are propriul sistem de clasamente de joc. Proiectul sportiv se deruleaza la nivel national si include peste 450 de turnee Silver, Gold si Platinum, care se desfasoara in 65 orase, in 100 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Varsta minima a jucatorilor este de 11 ani pentru juniori si 18 ani pentru adulti. Targetul MPG este de a atinge un numar de 16.000 de membri in Tenis Partener pana la finalul anului. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.