70 de jucatori isi vor disputa trofeul evenimentului Tenis Partener, la Clubul Daimon

0

Cupa Secom, un turneu atragator in inima Bucurestiului
70 de jucatori isi vor disputa trofeul evenimentului Tenis Partener, la Clubul Daimon

Va fi un weekend fierbinte in Capitala pentru ca se vor incinge spiritele pe zgura la Cupa Secom, un turneu Gold cu traditie organizat de Tenis Partener la Daimon Sport Club.
Cupa Secom_Tenis Partener @Daimon Club 2
Evenimentul va lua startul vineri, 24 iulie 2015, la ora 16:00, iar jucatorii au ocazia sa-si etaleze talentul si sa ofere meciuri energizante. Au raspuns invitatiei la acest turneu 70 de pasionati de tenis, incadrati la nivelurile de joc 6, 7 si 8, unii dintre cei mai buni jucatori, care se vor lupta pentru Cupa Secom. Desi va predomina atmosfera degajata si relaxanta de vara, sunt asteptate meciuri echilibrate, frumoase si foarte interesante.
Sambata, 25 iulie, sunt programate 2 sesiuni pentru ca turneul sa se poata desfasura in conditii optime ca urmare a temperaturilor mari din aceasta perioada. Astfel ca, prima sesiune de meciuri va incepe la ora 08:00, iar dupa-amiaza de la ora 16:00 si pana in jurul orei 21:30 – 22:00 va urma cea de a doua sesiune. Duminica, 26 iulie, se vor desfasura semifinalele si finalele acestui turneu.

Tablourile de joc sunt publicate online si pot fi consultate aici.

Turneele organizate de Tenis Partener la Daimon Sport Club sunt de traditie, anual fiind desfasurate mai multe editii. Iubitorii sportului alb sunt bineveniti sa sustina jucatorii pe teren si sa se racoreasca cu apa Bucovina si cu bauturi reci la terasa clubului sportiv.
Secom® s-a alaturat Circuitului Tenis Partener pentru a sustine sanatatea prin miscare, acest turneu fiind al doilea la care participa. Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, aceste solutii raspunzand nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern. Totodata, Secom® este promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.
Mai multe detalii despre evenimentele Circuitului Tenis Partener destinate amatorilor, sistemul si nivelurile de joc puteti afla de pe pagina oficiala: www.tenispartener.ro.

***

Despre Circuitul Tenis Partener:
Proiectul Tenis Partener, aflat in al 7-lea an de existenta, este destinat tuturor jucatorilor de tenis amatori din Romania, fiind coordonat de MPG. Tenis Partener are o plaftorma online speciala dedicata membrilor sai – www.tenispartener.ro, utilizeaza 6 niveluri de performanta si are propriul sistem de clasamente de joc. Proiectul sportiv se deruleaza la nivel national si include peste 450 de turnee Silver, Gold si Platinum, care se desfasoara in 65 orase, in 100 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Varsta minima a jucatorilor este de 11 ani pentru juniori si 18 ani pentru adulti. Targetul MPG este de a atinge un numar de 16.000 de membri in Tenis Partener pana la finalul anului. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează