7 x Yard Sale = Yard Sale de august

0

Sursa si mai multe informatii pe csrevolution.inspirebusiness.ro

Pe 18 august 2013, duminică, de la 10:30 până la 19:00, ne organizăm trupele de scotocitori la Dianei 4 (zona Piața Rosetti) pentru ediția de august.

Pe terasa mare și la subsol ne strângem cam 20, ca în fiecare lună, să ne debarasăm casa și viața de tot soiul de lucruri de care ne-am plictisit, care nu ne mai încap, pe care nu ni le mai dorim. Te chemăm și pe tine să faci schimb și să cumperi la prețuri mici comori pentru care nu mai avem loc.

Pentru a șaptea dată așteptăm ochi și minți proaspete, care să caute prin haine și obiecte, apoi să le redefinească, să le recicleze, să le refolosească.

Pentru ca Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăți consumeriste, faci schimb, vinzi la prețuri mici sau dai o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neapărat fizic.

La finalul fiecărei ediții, participanții donează o parte din hainele rămase nevândute unei case de plasament.

– See more at: http://csrevolution.inspirebusiness.ro/?p=2176#sthash.y9HJneiH.dpuf

YardSale-resize

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează