Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

7 trupe în finala byron – Rock Your High School de duminică, 17 noiembrie (Club Fabrica)

0

 Juriul ediției de anul acesta a competiției byron – Rock Your High School, dedicată trupelor de muzică alcătuite din liceeni, a ajuns la un verdict! Dintre cele 16 formații înscrise în concurs, vor merge mai departe 7. În ordine alfabetică, acestea sunt AnySound (Oradea), Blue Strings (Oradea), Crossbone (București), Fresh (Întorsura Buzăului), The Purple Dandies (București), Timeline (București) și Youvenis (Întorsura Buzăului).

Finala byron – Rock Your High School va avea loc duminică, 17 noiembrie, în Club Fabrica din București (Str. 11 Iunie, Nr. 50) începând cu ora 17:30. În plus, la sfârșitul serii ne bucurăm să-i avem invitați în concert pe clujenii de la Lights Out!, câștigătorii premiului de popularitate la ediția din 2010!

Intrarea va fi liberă până la ora 21:00. După această oră, intrarea va fi 15 lei.

Juriul concursului, alcătuit din Dan Byron (byron), 6fingers (byron), Vali Rauca (Grimus), Șerban-Ionuț Georgescu (White Walls), Bogdan Șerban (Radio Guerrilla) și Horea Marc (Festivalul Jazz in the Park Cluj-Napoca) a acordat fiecărei trupe înscrise în preselecție câte un punctaj urmărind trei coordonate – calitatea interpretării (tehnica instrumentală / vocală), coeziunea (lucrul în echipă) și vibe-ul (energia transmisă). La final, două trupe au avut egalitate de puncte, iar juriul a decis ca ambele să participe în finala live de la Fabrica, ducând la o finală de 7 – spre deosebire de 6 trupe, cum fusese anunțat inițial.

Trupele participante vor putea primi ore de studio pentru înregistrarea unui demo/EP și invitația de a cânta în deschiderea concertului aniversar byron – 7 ani (locul I), o pereche de monitoare in-ear personalizate de la Ultimate Sound (cea mai bună prezență scenică), participarea la o sesiune GuerriLIVE Radio Session (premiu special Radio Guerrilla) și invitația de a participa la ediția 2014 a festivalului Jazz in the Park de la Cluj-Napoca (premiu special Jazz in the Park).

Haideți așadar duminică la Fabrica pentru a vă bucura de o seară de muzică tânără și a auzi cum sună viitorul muzicii românești!

byron – Rock Your High School este organizat de byron Management și YouthBank, având ca partener principal BRD – Groupe Societe Generale. Scopul concursului este promovarea și susținerea formațiilor alcătuite din liceeni.

Despre byron – Rock Your High School, Flavia Popa, Secretar General BRD – Groupe Societe Generale declara: “Este un proiect inedit pentru un sponsor din zona financiară, însă implicarea în evenimente dedicate liceenilor nu este deloc ceva nou pentru noi. Sprijinim proiecte adresate liceenilor în educație, sport sau artă. Este o ocazie de a ne conecta la viața lor, de a-i susține într-un demers care presupune creativitate, pasiune, curaj și munca în echipă. Cele mai frumoase vise se conturează în liceu și vrem să contribuim la succesul celor care au curajul să le ducă la îndeplinire. Aceasta face parte din misiunea noastră de bancher și de actor social.”

 

YouthBank este un program de educație nonformală destinat liceenilor. În prezent programul este implementat în 14 orașe din țară și este unul dintre cele mai bune programe de dezvoltare personală pentru liceeni.

Web: www.byronrockyourhighschool.wordpress.com
Facebook: www.fb.com/byron.ryhs

YouthBank: www.youthbank.ro
BRD – Groupe Societe Generale: www.brd.ro
Indygen: www.indygen.ro
Jazz In the Park: http://www.jazzinthepark.ro
Radio Guerrilla: http://www.radioguerrilla.ro

macheta bRYHS

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.