Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

7 mai – SOPHISTICATED LEMONS@Mojo

0

Dupa ce ne-au incantat urechile la Mojo Fest si au facut multi copii fericiti iarna trecuta, Lamaile Sofisticate revin in Mojo pentru prima data anul acesta. Avand o mare sete de cantat si o piesa nou nouta, concertul ce se anunta tare interesant, asa ca nu mai cauta scuze si pe 7 mai programeaza-ti o ieseala cu prietenii in Mojo

NU STA IN CASA, HAI LA CONCERT!

Nu uita in fiecare Joi la Mojo Club „we double the drink”. Platesti pentru un long drink normal si primesti unul dublu, in PINT GLASS!

poriect-mojo-web

Mai multe despre baieti aici:

SOPHISTICATED LEMONS debutau în 2008 în deschiderea unui concert OCS din Control Club, au cucerit publicul bucurestean de la prima aparitie live si au devenit prima trupă care a intrat direct pe locul I în clasamentul Radio Guerrilla – Radio Top Show, cu piesa On My Own.

Trupa porneste la drum cu un sound si un performance indie / pop – rock care le aduce premiul cel mare la concursul Byron Rock Your Highschool în 2009 si ii duce pe scena marilor festivalurilor nationale BestFest Summercamp, Ursus Evolution, Stufstock, etc si pe scena marilor cluburi din tara.

SOPHISTICATED LEMONS experimenteaza si continua joaca, scotand la iveala piese noi din ce in ce mai bine conturate si mai sofisticate.

Asculta aici cea mai recenta piesa: https://goo.gl/CJTDKU

www.facebook.com/sophisticatedlemons

In deschidere THE HYDE CLUB

www.facebook.com/TheHydeClub

OPEN DOORS: 19:00

Entry Fee: 10 lei

Gabroveni 14

tel: 0760263496

www.mojomusic.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.