Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

7 activităti de week-end cu copilul tau la Pet Expo

0

Cel mai mare târg dedicat animalelor de companie îsi deschide portile pe data de 22 mai 2015 cu un program special pentru familiile cu copii. Pe parcursul celor trei zile de târg organizatorii au pregătit activităti speciale pentru cei mici.

Poza comunicat

Iată 10 dintre cele mai amuzante activităti la care poti participa împreună cu toată familia:

1. Face painting – Cei mici se vor distra la standurile expozanţilor cu activităţi de face painting în formă de animale.

2. Ateliere de creativitate – Expozanţii au pregatit şi ateliere de creativitate pentru pitici, unde isi pot descoperi talentul la: desenat si colorat, origami, confectionat animale din plastelina, pictura pe figurine din ipsos

3. Demonstraţii de dresaj. Copiii vor fi fascinaţi de trucurile făcute de animale în prezenţa unui antrenor profesionist. Vor putea, astfel, să se familiarizeze cu diferite rase de câini şi vor învăţa lucruri noi despre abilităţile fiecăruia. 

4. Clovnii sunt pregătiţi să facă animale din baloane pentru distracţia celor mici. Animatorii vor fi prezenţi la fiecare pas pentru ca niciunul dintre copii sa nu rateze distracţia.

5. Adopţii de câini şi pisici. Asociaţiile pentru protecţia animalelor vor fi prezente şi în acest an la Pet Expo cu animale pentru adopţie. Aici veţi putea găsi un prieten pentru cei mici arătându-le că grija pentru animale este un mod de viaţă pentru persoanele responsabile.   

6. Sesiuni foto gratuite. Cei ce vor veni insotiti de prietenul necuvantator, pot beneficia de o poza gratuită împreună cu acesta.

7. Concursuri cu premii. Organizatorii au pregătit pentru cei mici numeroase concursuri la care pot participa împreună cu animalul lor de companie. Cele mai aşteptate concursuri sunt cele care vor desemna cel mai puternic căţel (Power dog), cel mai mâncăcios căţel sau cel mai ascultator căţel.

Pet Expo este un eveniment pentru întreaga familie, nu doar pentru iubitorii de animale. La cea de-a şaptea ediţie a târgului am pregătit foarte multe surprize pentru cei mici. Dorim ca în felul acesta, Pet Expo să fie un eveniment distractiv pentru cei care iubesc animalele dar nu sunt în mod obligatoriu proprietarii unuia. Pentru cei mici Pet Expo este un eveniment educativ şi distractiv în acelaşi timp. Tocmai de aceea, copiii sub 5 ani beneficiază de intrare gratuită” a declarat Ilie Pană, organizatorul PetExpo.

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copii sub 5 ani au gratuitate.

Program:  Vineri (22.05.2015) 10:00 – 18:00, Sâmbătă (23.05.2015) 10:00 – 18:00, Duminica (24.05.2015) 10:00 – 16:00

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati www.petexpo.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.