Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

655 de aplicanti si 189 de finalisti la Consulting Days

0

Consulting Days continua!

Intra pe www.hipo.ro si afla mai multe despre aria de consultanta care te intereseaza.

Miercuri, 18 martie, a avut loc la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, cea de-a treia editia a evenimentului Consulting Days. Deloitte, EY, PricewaterhouseCoopers, Mazars, Coca-Cola HBC Romania sunt cele 5 companii cu care tinerii au putut interactiona.

img_consultingdays

Pentru evenimentul fizic Consulting Days s-au inscris 655 de aplicanti, dintre care au fost selectati 189 de finalisti. Dintre cei care au participat la eveniment, conform criteriilor de selectie, 24% sunt membri in organizatii studentesti, 20% au primit buse de studiu in timpul facultatii, 19% au avut parte de o experienta de studiu la nivel international, iar 37% detin certificari de limbi straine sau certificari profesionale.

„Fiscalitate, TVA, Audit Financiar, Audit Transparent au fost cateva dintre teme abordate in cadrul editiei din acest an Consulting Days. Tinerii au primit sfaturi de la profesionisti in domeniul consultantei despre cum ar trebui sa isi organizeze CV-ul si scrisoarea de intentie pentru a avea mai multe sanse de reusita in procesul de selectie. La sfarsitul zilei, i-am rugat pe participanti sa rezume intr-un singur cuvant experienta Consulting Days, iar acestia au descris-o ca fiind: complexa, interesanta, motivanta, utila, educativa pentru cariera lor. Printre punctele forte ale evenimentului se regasesc speakerii prezenti in sesiuni, interactiunea directa cu reprezentantii companiilor, faptul ca au aflat mai multe despre oportunitatile de cariera deschise in acest moment si cerintele angajatorilor privind urmatoarea generatie de angajati” – Mihaela Dudescu, Project Manager, Consulting Days.

Dupa o zi plina de workshop-uri, studii de caz si sesiuni de discutii cu reprezentantii companiilor din consultanta, evenimentul va continua pana saptamana viitoare, vineri – 28 martie, prin sectiunea online, denumita Career Corner.

Platforma online Career Corner le ofera tinerilor posibilitatea sa se informeze despre aria din consultanta care ii pasioneaza, accesand articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera. Titlurile catorva dintre articolele disponibile sunt: “Cum sa devii un auditor de succes?”, “Sfaturi pentru un consultant IT de succes”, “Diferenta dintre profilul cautat pentru departamentul taxe si cel cautat pentru departamentul audit”.

Cei interesati de domeniul consultantei pot aplica, folosind platforma evenimentului, www.hipo.ro, la oportunitatile de cariera deschise de companiile participante. Printre acestea putem aminti: Audit Graduate Recruitment, Tax Graduate Recruitment, Audit Management Trainee, Junior Accountant, Outsourcing Services, Junior Lawyer, etc

Testimoniale din partea participantilor la editiile trecute Consulting Days pot fi vizualizate accesand urmatorul link: www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays

Poster Consulting Days _ 2014 _ web

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.