Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

60+OPTIMISM, workshop pentru parinti si bunici

0

60 + OPTIMISM

Cand parintii nostri nu mai stiu sa zambeasca, haideti sa le aducem noi aminte cum se face. Cand ajung la 60 de ani si incep sa se simta neputinciosi si singuri si tristi, haideti sa-i ajutam noi sa redescopere optimismul, increderea si puterea de a zambi mai des.

60+OPTIMISM este un workshop de gandire pozitiva dedicat persoanelor trecute de 60 de ani. Workshop-ul este sustinut de expertul in gandire pozitiva, Florin Ghinda.

Evenimentul este parte din Romanian Fun Festival.

Cand: joi, 3 aprilie 2014
Unde: Teatrelli, Str. Alexandru Lahovari nr. 7, BUCURESTI
Locurile sunt limitate.

60+Optimism[2]

Inscrie-ti parintele, bunicul sau bunica la workshop-ul 60+OPTIMISM si bucurati-va apoi impreuna de lucrurile bune si frumoase descoperite aici.

Inscrieri la optimism@romanianfunfestival.ro cu mesajul “Vreau optimism.” si urmatoarele informatii: numele si prenumele persoanei pe care doresti sa o inscrii, varsta acesteia, telefon, e-mail.

florin-ghindaFlorin Ghinda este un educator de spirit si gandire pozitiva. Este un roman pozitiv care vrea sa schimbe oamenii si lucrurile din Romania in mai bine. Domeniile sale de expertiza includ: gandire pozitiva aplicata pentru rezolvarea problemelor, antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare si selectie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding.

Afla mai multe despre lucrurile bune si frumoase pe care Florin Ghinda le face pe www.romaniapozitiva.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.