60+OPTIMISM, workshop de gândire pozitivă cu Florin Ghindă / 3 aprilie 2014

0

60 + OPTIMISM

Cand parintii nostri nu mai stiu sa zambeasca, haideti sa le aducem noi aminte cum se face. Cand ajung la 60 de ani si incep sa se simta neputinciosi si singuri si tristi, haideti sa-i ajutam noi sa redescopere optimismul, increderea si puterea de a zambi mai des.

60+OPTIMISM este un workshop de gandire pozitiva dedicat persoanelor trecute de 60 de ani. Workshop-ul este sustinut de expertul in gandire pozitiva, Florin Ghinda.

Evenimentul este parte din Romanian Fun Festival.

Cand: joi, 3 aprilie 2014
Unde: Teatrelli, Str. Alexandru Lahovari nr. 7, BUCURESTI
Locurile sunt limitate.

60+Optimism[2]

Inscrie-ti parintele, bunicul sau bunica la workshop-ul 60+OPTIMISM si bucurati-va apoi impreuna de lucrurile bune si frumoase descoperite aici.

Inscrieri la optimism@romanianfunfestival.ro cu mesajul “Vreau optimism.” si urmatoarele informatii: numele si prenumele persoanei pe care doresti sa o inscrii, varsta acesteia, telefon, e-mail.

florin-ghindaFlorin Ghinda este un educator de spirit si gandire pozitiva. Este un roman pozitiv care vrea sa schimbe oamenii si lucrurile din Romania in mai bine. Domeniile sale de expertiza includ: gandire pozitiva aplicata pentru rezolvarea problemelor, antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare si selectie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding.

Afla mai multe despre lucrurile bune si frumoase pe care Florin Ghinda le face pe www.romaniapozitiva.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează