600 de locuri de munca, marca HP!

0
HP – filiala din Romania a celui mai mare producator de echipamente IT din lume „pune la bataie” 600 de locuri de munca pentru Bucuresti pentru 2011!

Cele 600 de locuri de muncă vor fi scoase anul viitor pentru ocupare la centrul de servicii
Global eBusiness Operations (GeBOC). Filiala din România a grupului american HP a avut anul trecut o cifră de afaceri de 201,7 milioane lei şi un profit brut de 50,2 milioane lei, potrivit Adevarul.ro
PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează