„60 de zile de teroare”, dezbatere despre situația din Orientul Mijlociu la Frontline Club București

0

Frontline Club București, promotor al jurnalismului independent, organizează marți, 9 septembrie, o dezbatere despre situația din Orientul Mijlociu, operațiunea israeliană Protective Edge și „rezultatele” intervenției în Gaza. Dezbatea va avea loc la Institute, The Café, începând cu orele 19:00.

La dezbaterea media vor lua parte Mircea Barbu, jurnalist freelancer, Laurențiu Diaconu-Colintineanu, jurnalist multimedia, și Balazs Barabas, Editor-Prezentator Digi24, și Cristina Cileacu, producător Digi24, co-realizatori ai emisiunii „Pașaport diplomatic”.

frontline club

Mircea Barbu este jurnalist freelancer și a relatat din Crimeea pentru Adevărul și Prima TV. Mircea a mai colaborat cu BBC, Jurnalul Național și Occupied Times. Înainte de Crimeea, a fost corespondent în Siria și Transnistria. Este co-fondator al Occupied Times.

Absolvent al masteratului de Economie Internațională, Laurențiu Diaconu-Colintineanu (http://colintineanu.blogspot.ro) și-a început cariera ca jurnalist radio specializat în analiza de politică externă. A lucrat pentru Deutsche Welle (Germania) și Radio France Internationale și scrie cu regularitate pentru presa online și print din România.

Balazs Barabas, editor-Prezentator Digi24, și Cristina Cileacu, producător Digi24, sunt co-realizatori ai emisiunii „Pașaport diplomatic”. Balazs Barabas are o experiență de 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune, în special în politica externă. A lucrat la și de la Budapesta, unde este rezident. Din anul 2012 lucrează la Digi24, pentru „Pașaport diplomatic”.

Cristina Cileacu lucrează în televiziune de 16 ani, având experiență inclusiv cu televiziuni internaționale. Este inițiatorul emisiunii „Pașaport diplomatic”. În cei trei ani de existență ai emisiunii „Pașaport diplomatic”, Balazs Barabas și Cristina Cileacu au realizat interviuri cu Mahmoud Abbas, Rosen Plevneliev, Ivo Josipovic, Viktor Orban, diplomați, miniștri de externe și miniștri din diferite portofolii din guverne internaționale, Anders Fogh Rasmussen, negociatorii de pace din partea Israel și Palestina.

Frontline Club București este un punct și un prilej de întâlnire, atât pentru jurnaliștii români, cât și pentru reprezentanții societății civile dornici să dezbată pe marginea subiectelor aflate pe agenda publică, atât în România, cât și la nivel internațional.

Programul clubului include proiecții de film, cât și dezbateri media.

Frontline Club are ca scop susținerea și promovarea jurnalismului independent și a fost înființat în anul 2003 de către Vaughan Smith, recunoscut jurnalist, cameraman și videoreporter în zone de conflict. De-a lungul anilor, activitatea jurnalistică a lui Smith s-a concentrat pe corespondența de război din Iraq, Afghanistan, Bosnia și Kosovo.

http://www.vaughansmith.com/.

Detalii despre activitățile și despre proiectele Frontline Club regăsiți pe paginile dedicate:

http://www.frontlineclub.com/about-us/

http://www.frontlineclub.com/romania/

https://www.facebook.com/FrontlineClubBucharest

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează