Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

6 zile de atelier de documentar la Docuart Fest cu regizorul Francisc Mraz

0

Asociația Docuart pregătește un atelier pentru cea de-a III-a ediție de festival de film documentar românesc, București Docuart Fest.

Docuart îi invită pe doritori la un schimb de experiență și reciprocitate în cadrul atelierului în care vor realiza un scurt documentar sub îndrumarea regizorului Francisc Mraz!

“Vrei documentar ieșit din comunicarea neutră? Vrei documentar emoționant, dar nu lacrimogen sau doar șocant? Să-l facem” Francisc Mraz, regizor

baner-atelier-620x320

Atelierul “Documentar, structură și joacă” se va desfășura în perioada 29 septembrie – 4 octombrie 2014, timp în care participanții vor desluși noțiuni regizorale, de imagine și montaj specifice documentarului. Noțiunile teoretice vor fi dobândite în timp ce cursanți selectați, cu ajutorul echipei Docuart, vor face filmul documentar ce are să fie proiectat la festivitatea de premiere a festivalului. Propunem o experiență cinematografică de neratat, unde partea teoretică și practică se îmbină pentru a vă dezvolta capacitatea de concentrare.

Mai multe detalii, aici —> http://goo.gl/Nxcsm3

www.facebook.com/docuart

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.