6 spectacole la preţ de 4

0

Din 2 aprilie se pun în vânzare abonamente la Opera Naţională Bucureşti!

 

Urmând modelul teatrelor lirice europene, Opera Naţională Bucureşti  introduce sistemul  abonamentelor, propunând publicului o ofertă de neratat.

În contul abonamentelor, cumpărătorul beneficiază de şase spectacole la preţ de patru: spectatorul alege patru titluri, iar două spectacole îi sunt oferite ca bonus.  Abonamentul este valabil pentru trei luni: 1aprilie – 1 iulie, până la finalul stagiunii curente.

Prin achiziţionarea abonamentului Repertorio, iubitorii teatrului liric se pot bucura de spectacolele curente ale ONB (şase reprezentaţii la preţ de patru).  Melomanii care doresc să se bucure de evenimentele speciale ale ONB (premiere, invitaţi speciali sau aniversări), pot achiziţiona abonamentul Celebratio (şase spectacole de tip eveniment la preţ de patru).

Abonamentele  de tip  Repertorio şi Celebratio pot  fi cumpărate la una dintre categoriile de preţ ale ONB: I, II sau III:

Repertorio – categ I – 220 RON; categ II – 180 RON: categ III – 100 RON

Celebratio – categ I – 260 RON; categ II – 220 RON; categ III – 120 RON

Opera Naţională Bucureşti a creat pentru copii un abonament special intitulat DEGEŢEL, cu patru spectacole la preţ de două. Abonamentul include două spectacole la Sala Mare şi două pot fi alese de public ca bonus, dintre spectacolele SEOB pentru copii (Sala Studio).

Degeţel – categ I – 110 RON; categ II – 90 RON; categ III – 50 RON

Abonamentele pot fi achiziţionate la casa de bilete sau online, pe site-ul oficial al instituţiei.

Prin această acţiune, Opera Naţională Bucureşti se alătură teatrelor lirice europene care folosesc  sistemul abonamentelor, din dorinţa de a oferi  unui număr cât mai mare de spectatori ocazia  să se bucure de evenimente artistice de calitate, la un preţ preferenţial.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează