6 companii multinaționale vor să întâlnescă tineri pasionați de o carieră în consultanță

0

Cea de-a 5-a ediție Consulting Days va avea loc pe 16 martie, la Hotel Marshal Garden din București. Evenimentul este dedicat tinerilor care își doresc o carieră în consultanță, în cadrul proiectului fiind implicate companii de top. Înscrierile sunt gratuite pentru toți cei interesați și au loc pe secțiunea dedicată proiectului, până la data de 7 martie: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays

DSC_7194

Cui se adresează acest eveniment? Oricărui student, masterand sau absolvent al unei facultăți cu profil economic, dornic să își dezvolte o carieră în domeniile Audit, Contabilitate și Taxe. De asemenea, rezultatele academice bune obținute în timpul anilor de studii, precum și implicarea în activități extracurriculare, cum ar fi ONG-uri, programe de internship sau experiențe internaționale pot reprezenta atuuri ce ajută în procesul de selecție. Participarea este gratuita pentru cei care se înscriu pe www.hipo.ro până pe 7 martie.

De ce le recomandăm tinerilor interesați de o carieră în consultanță să nu rateze acest eveniment?

• În cadrul conferinței KickStart a successful career in business și a discuției pe tema: Employability skills and Personal Development, participanții au ocazia să afle informații exclusive din domeniul care îi pasionează, chiar de la reprezentanții companiilor Deloitte, EY Romania, PwC, Mazars, CIMA și SG EBS. Tinerii vor găsi răspuns la curiozitățile lor cu privire la provocările pe care le pot întâlni lucrând în acest domeniu, cum își pot crește șansele de angajare și care sunt pașii pe care să îi pot urma în dezvoltarea unei cariere de succes.
• Participanții vor avea ocazia să se afle pe shortlistul companiilor pentru programele lor de internship sau pentru pozițiile entry-level. Informații cu privire la oportunitățile de carieră disponibile în cadrul companiilor participante și modalitățile prin care pot aplica pot fi aflate direct de la reprezentanții acestora prin discuțiile directe, la standurile lor, în cadrul Speed Networking.
• Agenda interactivă a evenimentului pune la dispoziție workshopuri dedicate, susținute de companiile prezente pe teme precum: Auditul financiar – între rigoare și creativitate, Individial Taxation sau The art of combining expertise. Implicarea participanților în aceste activități le oferă ocazia să își pună în practică abilitățile și cunoștințele în domeniu, să se remarce ca fiind candidați cu potențial.
• Cei prezenți au ocazia să interacționeze cu alți participanți care împărtășesc aceleași aspirații profesionale, alături de care pot dezbate diverse subiecte de interes comun.

Ce au spus participanții ediților anterioare despre prezența lor la Consulting Days?

„Participarea la Consulting Days m-a ajutat să acumulez mai multe cunoștinte în domeniul „Taxe și Audit”, să acționez cu mai multă încredere pe problemele economice care vizează taxele și auditul unei societăți comerciale, respectiv să am o viziune mai profundă pe latura economică a mediului de afaceri”- Participant ediția 2015

„Evenimentul m-a ajutat să îmi fac o idee mai clară legată de cerințele companiilor mari de la reprezentanții lor. Am cunoscut persoane importante din respectivele companii, care au fost dispuși să împărtășească cu noi experiența lor”- Participant ediția 2015

„Personal, cel mai mult mi-au plăcut speakerii, pentru că au fost foarte deschiși la întrebările și părerile noastre și ne-au oferit niște răspunsuri foarte clare și concrete” – Participant ediția 2014

Mai multe detalii cu privire la înscriere și agenda evenimentului, pot fi accesate la secțiunea evenimentului, pe www.hipo.ro

DSC_6979

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în domeniul resurselor umane, specializată în dezvoltarea de soluții de recrutare și employer branding.

Având o experiență de 10 ani, Catalyst Solutions adaugă valoare clienților și candidaților cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare târg de carieră din Romania organizat bianual în București, Timișoara), www.HiPo.ro – singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifică în fiecare an cei mai valoroși 300 de tineri absolvenți la nivel național), Consulting Days (cuprinde o serie de conferințe dedicate celor interesați de audit, taxe, contabilitate, legal și IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicație de orientare în carieră adresată studenților și masteranziilor din domeniul economic și tehnic distribuită în cele mai importante centre universitare din țară), DevTalks (proiectul reunește 1000 de developeri & profesioniști IT pasionați de zonele web, online, cloud computing și big data) Târgul Virtual pentru Absolvenți și Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.