5MS: PAUZA prin calatoria prin viata

1

AFIS editia a doua 5 MS

Sursa: aici.

In goana noastră către succes, în dorința continuă de realizare și de a ieși din tipar, de foarte multe ori pierdem din vedere lucrurile cu adevărat importante, ne legăm la ochi cu un voal și uităm să mai punem și pauză și să ne focusăm pe ceea ce contează cel mai mult. Și anume, dacă acțiunile noastre sunt aliniate cu propriile valori, și interiorul nostru este în echilibru.

Inspirația pentru acest eveniment 5MS a venit din observare atentă a agitației cotidiene din frumosul și bătrânul București, iar tema dorește a trezi o reflectare mai profundă asupra vieții noastre. 

Ce este 5MS? Un eveniment de Public Speaking, în care povești de viață ale unor oameni din diferite cadre sociale și profesionale prind contur, menite să inspire și să îndemne la depășirea limitelor. Evenimentul este conceput din 10 discursuri pregătite, 5 discursuri improvizate și o secțiune pentru invitatul special. Pentru că nu ne putem planifica întreaga viață, și deseori, „viața se întâmplă” pur și simplu, discursurile improvizate vor fi construite pe baza a 10 slide-uri de câte 15 secunde, alese aleator de către organizatori.

Toate eforturile vorbitorilor și curajoșilor care vin alături de noi sunt premiate, grație sponsorilor evenimentului.

Unde? La Jackie O Ristorante, str. Ion Oteleseanu, 3A-3B, Sector 3.

Înscrierile se fac pe link-ul: www.eventbrite.com

Mai multe informaţii despre eveniment pe: www.5ms.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează