Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

50 de afaceri vor primi finanțare în valoare maximă de 25.000 de euro fiecare

0

50 de afaceri vor primi finanțare în valoare maximă de 25.000 de euro fiecare în cadrul proiectului START UP 4 U, ID:POSDRU/176/3.1/S/149612

Asociația „Societatea Națională Spiru Haret pentru Educație, Știință și Cultură” împreună cu partenerii Mondo Consultanță, APDRP – Asociația pentru Dezvoltare Regională și Parteneriat și Fair Best Invest anunță lansarea concursului de idei de afaceri în cadrul proiectului START UP 4 U, ID: POSDRU/176/3.1/S/149612, începând din data de 25 mai 2015, ora 11:00 până pe data de 01 iunie 2015, ora 24:00.

afis START UP 4 U

CONDIȚII DE ELIGIBILITATE:

•           vârstă 18-64 de ani;

•           domiciliul/reședința în una din localitățile din regiunile Sud-Vest Oltenia sau București-Ilfov, în mediul rural sau urban;

•           interes pentru inițierea unei afaceri de tip START UP;

•           sediul social al întreprinderilor nou create în una din localitățile din regiunile Sud-Vest Oltenia sau București-Ilfov, în mediul rural sau urban.

Încărcarea planurilor de afaceri se va face online pe platforma portalantreprenoriat.ro, secțiunea Concurs STARTUP4U.

Cele mai bune 50 de planuri de afaceri vor fi finanțate cu maximum 25.000 euro fiecare. Ideile de afaceri selectate vor fi distribuite astfel încât să existe minimum 2 idei de afaceri din fiecare județ (Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea, București și Ilfov) incluse în cele 2 regiuni de dezvoltare vizate de proiect (Sud-Vest Oltenia şi București-Ilfov).

Din cele 50 de idei de afaceri, 50% vor fi dezvoltate de persoane cu vârsta cuprinsă între 18-25 ani înmatriculați în învățământul superior din grupul țintă. De asemenea, 10 idei de afaceri vor fi dezvoltate de persoane care nu au participat la cursurile de formare profesională în cadrul proiectului.

Pe lângă finanțarea acordată pentru inițierea afacerii, cei 50 de câștigători vor beneficia de servicii integrate de consiliere individualizată, consultanță de specialitate, asistență și post-asistență în sprijinul dezvoltării sustenabile a afacerilor.

Detalii privind modalitatea de înscriere în competiție, criteriile de eligibilitate, calendarul de desfășurare și metodologia de evaluare a planurilor de afaceri sunt disponibile pe www.startup4u.ro și http://portalantreprenoriat.ro/

Telefon: 021.444.20.85, E-mail: startup149612@gmail.com 

PROIECT COFINANȚAT DIN FONDUL SOCIAL EUROPEAN PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL SECTORIAL DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE 2007-2013 INVESTEȘTE ÎN OAMENI

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.