50 de afaceri vor primi finanțare în valoare maximă de 25.000 de euro fiecare

0

50 de afaceri vor primi finanțare în valoare maximă de 25.000 de euro fiecare în cadrul proiectului START UP 4 U, ID:POSDRU/176/3.1/S/149612

Asociația „Societatea Națională Spiru Haret pentru Educație, Știință și Cultură” împreună cu partenerii Mondo Consultanță, APDRP – Asociația pentru Dezvoltare Regională și Parteneriat și Fair Best Invest anunță lansarea concursului de idei de afaceri în cadrul proiectului START UP 4 U, ID: POSDRU/176/3.1/S/149612, începând din data de 25 mai 2015, ora 11:00 până pe data de 01 iunie 2015, ora 24:00.

afis START UP 4 U

CONDIȚII DE ELIGIBILITATE:

•           vârstă 18-64 de ani;

•           domiciliul/reședința în una din localitățile din regiunile Sud-Vest Oltenia sau București-Ilfov, în mediul rural sau urban;

•           interes pentru inițierea unei afaceri de tip START UP;

•           sediul social al întreprinderilor nou create în una din localitățile din regiunile Sud-Vest Oltenia sau București-Ilfov, în mediul rural sau urban.

Încărcarea planurilor de afaceri se va face online pe platforma portalantreprenoriat.ro, secțiunea Concurs STARTUP4U.

Cele mai bune 50 de planuri de afaceri vor fi finanțate cu maximum 25.000 euro fiecare. Ideile de afaceri selectate vor fi distribuite astfel încât să existe minimum 2 idei de afaceri din fiecare județ (Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea, București și Ilfov) incluse în cele 2 regiuni de dezvoltare vizate de proiect (Sud-Vest Oltenia şi București-Ilfov).

Din cele 50 de idei de afaceri, 50% vor fi dezvoltate de persoane cu vârsta cuprinsă între 18-25 ani înmatriculați în învățământul superior din grupul țintă. De asemenea, 10 idei de afaceri vor fi dezvoltate de persoane care nu au participat la cursurile de formare profesională în cadrul proiectului.

Pe lângă finanțarea acordată pentru inițierea afacerii, cei 50 de câștigători vor beneficia de servicii integrate de consiliere individualizată, consultanță de specialitate, asistență și post-asistență în sprijinul dezvoltării sustenabile a afacerilor.

Detalii privind modalitatea de înscriere în competiție, criteriile de eligibilitate, calendarul de desfășurare și metodologia de evaluare a planurilor de afaceri sunt disponibile pe www.startup4u.ro și http://portalantreprenoriat.ro/

Telefon: 021.444.20.85, E-mail: startup149612@gmail.com 

PROIECT COFINANȚAT DIN FONDUL SOCIAL EUROPEAN PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL SECTORIAL DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE 2007-2013 INVESTEȘTE ÎN OAMENI

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează