5 Zile pana la intalnirea cu ANTREPRENORII de top ai momentului!

0

Pentru ca avem 1000 de motive sa credem intr-o lume mai buna, iar oamenii care impartasesc aceleasi principii si valori sunt tot mai multi, echipa Succes pentru Romania s-a marit cu inca un reprezentant. Speakerii pe care ii vei avea ocazia sa-i intalnesti sunt: Marius Ghenea, Peter Barta, Rucsandra Hurezeanu, Nader Ashchi si Bobby Voicu.

Bobby Voicu  te provoaca sa faci parte din comunitatea profesionistilor, pentru care Succes pentru Romania este o realitate in care traiesc! Nader Ashchi  iti va arata ca de cele mai multe ori esecul face parte din drumul tau spre implinirea visului.

Numai pana miercuri 14 noiembrie ora 23.59 achizitionand un pachet PERFORMER primesti un pachet DREAMER cadou. Astfel, toti cei care ne impartasesc valorile vor putea participa la Succes pentru Romania.

Te asteptam la intalnirea cu SUCCESUL, sambata 17 noiembrie, de la ora 09.00 la Crystal Palace Ballrooms, sala Atena!

Detalii: www.succespentruromania.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează