Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

5 vedete iau startul in campania Pedaleaza si doneaza cu #I’Velo KM acumulati = biciclete donate

1

Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank dau startul campaniei Pedaleaza si doneaza cu I’Velo – KM acumulati = biciclete donate. Campania se deruleaza in perioada 25 aprilie – 30 mai si isi doreste promovarea bicicletei ca alternativa de transport, intr-un oras asediat de masini, dar si mobilizarea comunitatii pentru a intra in “competitie” pentru o cauza umanitara.

Schimbarea incepe cu cei mai mici, asa incat am provocat cinci vedete sa se alature campaniei noastre si, impreuna cu oamenii din comunitatea lor, sa pedaleze pentru a aduce zambete pe fetele unor copii care au mare nevoie de ajutorul nostru.

Banner-Campanie-vedete-Ivelo

Ne bucuram ca, alaturi de cinci persoane publice recunoscute pentru preocuparea si implicarea lor in cauzele comunitatii si vietii unui oras, sa dam startul unei campanii care sa mobilizeze intreaga comunitate a biciclistilor din Bucuresti. Avem convingerea ca va da semnalul potrivit cu privire la importanta educarii si pastrarii unei stari bune de sanatate si incurajarea diminuarii impactului negativ asupra mediului prin folosirea bicicletei, atat ca mijloc de transport alternativ, cat si ca modalitate de recreere, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Vedetele care au spus Da provocarii noastre sunt: Andreea Raicu, Ana Morodan, Ileana Badiu, Daniel Osmanovici si Zoli Toth. Fiecare in parte, impreuna cu fanii lor, vor pedala, vor acumula kilometri, pe care ii vor trasnsforma in biciclete donate.

M-a bucurat mult invitatia Asociatiei Green Revolution si sper ca, prin participarea mea in aceasta campanie, sa pot face niste copilasi fericiti. Singura nu pot pedala pentru aceste sufletele, asa ca va rog pe voi sa dati un click, sa va descarcati aplicatia I’Velo si sa pedalati impreuna cu mine, familia, cu copiii sau prietenii vostri. Fiecare kilometru parcurs de noi toti se poate transforma intr-o bicicleta noua si poate provoca zambetul si bucuria unor copilasi fara posibilitati. Fiti alaturi de mine si de Emilian, Ionut, Natalia, Gabriel si Andrei, copii care inca nu stiu cat de frumos este sa te bucuri de o bicicleta in copilarie, a declarat Ileana Badiu, Managing Partner Wunderman.

In campanie, pedaleaza si artistul Zoli Toth: “Sunt alaturi de Asociatia Green Revolution in campania Pedaleza si doneaza cu I’Velo – KM acumulati = biciclete donate pentru ca impreuna cu voi vom aduce zambete si biciclete copiilor sprijiniti de fundatia HHC Romania. Schimbarea incepe cu cei mici, asa ca accepta provocarea mea, descarca aplicatia I’Velo si haideti sa pedalam ca sa facem niste copii fericiti si pentru un oras cu un aer mai curat!

Mecanismul de participare este foarte simplu: oricine poate descarca gratuit aplicatia I’Velo pentru a se alatura cauzei unei vedete si va “dona” kilometri parcursi, fie ca sunt pentru o plimbare in parc sau drumul spre birou. Cursa va fi salvata cu numele vedetei. Un counter in timp real va contoriza pe site-ul www.ivelo.ro numarul de kilometri realizati de fiecare vedeta/echipa si astfel se va realiza un top al kilometrilor parcursi. La finalul campaniei, vom dona biciclete in functie de numarul de km acumulati cauzelor speciale pe care vedetele noastre le-au imbratisat alaturi de voi. Astfel, vedeta care aduna cel mai mare numar de km pedalati va castiga 4 biciclete, vedeta clasata pe locul 2 – 3 biciclete, iar pentru locurile 3, 4 si 5 vom oferi cate o bicicleta.
Implica-te, pedaleaza si doneaza!

Despre I’Velo

In sezonul 2016, centrele I‘Velo vor putea fi gasite in Bucuresti – parcul Herastrau – Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf si Parcul Tineretului – intrarea de la Gheorghe Sincai, dar si in tara, in orasele: Iasi – Bd. Independentei, Brasov – Piata Sfatului, Constanta – Gravity Park, Sibiu – Cazarma 90, la Alba Iulia – Piata Unirii si Oradea, in Parcul 1 Decembrie

De asemenea, proiectul I’Velo ofera in continuare, posibilitatea de a rezerva ONLINE biciclete, accesand site-ul www.ivelo.ro sau descarcand aplicatia I’Velo, disponibila in versiunile IOS si Andriod.

I’Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca scop introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere, cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos.
In cei 6 ani de functionare, programul I’Velo a reusit sa scoata peste 1.150.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.750 de tone. Programul I’Velo, initiat de Raiffeisen Bank si Green Revolution, se desfasoara cu sprijinul primariilor din Bucuresti, Brasov, Sibiu, Iasi, Constanta, Alba Iulia, Oradea, precum si al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti.

Despre Raiffeisen Bank :

Raiffeisen Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, oferind o gama completa de produse si servicii de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) si internet banking (Raiffeisen Online). Raiffeisen Bank are o retea de peste 540 agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti, dintre care 100.000 de IMM-uri si 6.800 corporatii mari si medii.

Despre Green Revolution :

Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania, ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. Green Revolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si responsabilitatea fata de mediul inconjurator, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.