5 o’clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success!

0

“5 o’clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success!”
Seminar educational Mirunette International Education

Img. Com. Mirunette-Humanitas

Mirunette International Education organizeaza seminarul educational “5 o’clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success!”, din seria de 10 evenimente de nota 10, cu prilejul celebrarii a 10 ani de activitate in organizarea de tabere internationale si consiliere educationala la Scoli si Universitati prestigioase din strainatate.
Seminarul educational are loc sambata, in data de 5 aprilie 2014, de la ora 17:00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu (bulevardul Regina Elisabeta, nr.38), fiind adresat elevilor, studentilor, dar si parintilor si profesorilor de limba si literatura romana si engleza.

Abordand 2 perspective culturale diferite, seminarul este sustinut de catre 2 personalitati de seama din Marea Britanie si Romania: prof. dr.Tim Fish, directorul Colegiului Earlscliffe, absolvent al Universitatii Oxford si criticul literar Dan C. Mihailescu, editor coordonator al volumului „Cartile care ne-au facut oameni” si realizatorul emisiunii TV „Omul care aduce cartea”. Cu siguranta veti fi fascinati!
Te pasioneaza literatura? Ai nevoie de indrumare pentru alegerea traiectoriei tale profesionale? Ce inseamna sa studiezi in strainatate? Cititul este sau nu un obicei desuet in era tehnologiei? Afla raspunsuri la toate aceste intrebari, despre reteta succesului in cariera si participa la dezbateri animate! In plus, iti vei imbogati CV-ul, pentru ca iti oferim certificate de participare! Participantii la seminar pot castiga premii surpriza, oferite de Editura Humanitas, partenerul evenimentului.

Deserturile delicioase si sanatoase, cu ingrediente 100% naturale, sunt asigurate de Rawcoco. Descopera deserturi raw vegane facute cu dragoste si pasiune pentru hrana vie si alimentatia sanatoasa!

Participarea este gratuita, iar locurile sunt limitate. Imbogateste-te pe plan cultural, extinde-ti perspectivele profesionale si nu te teme sa vizezi si cele mai inalte aspiratii!

Rezerva-ti acum locul la seminar la office@mirunette.ro sau la numerele de telefon: 0723.606.633/ 0735.159.626.

Despre Mirunette International Education
Mirunette International Educaton este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, in tarile in care limba este vorbita nativ. In 2014, Mirunette International Education sarbatoreste 10 ani de experienta in organizarea de tabere internationale si in consilierea educationala pentru admiterea la Scoli si Universitati de renumite din strainatate. Mii de elevi si parintii lor ne-au calcat pragul si ne-au multumit pentru initiativa, sprijn si profesionalism in consiliere. Pentru detalii suplimentare, accesati: www.mirunette.ro!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează