“5 licee – 5 teatre” la startul editiei a III-a

0

Insigna_site

Marti, 15 octombrie 2013,ora 11:00, va incepe a treia editie “5 licee – 5 teatre”.

ECDL ROMANIA alaturi de partenerii sai, Primaria Municipiului Bucuresti, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si UNITER , va invita la evenimentul de lansare a proiectului ce va avea loc in sala de festivitati a Colegiului National “Matei Basarab” din capitala.

“5 licee – 5 teatre” isi propune sa incurajeze implicarea liceenilor in activitati culturale, prin accesul acestora in institutii si la spectacole de teatru, provocandu-i in acelasi timp la un concurs de piese de teatru.

 

O noua grupa de 150 de elevi din 5 licee din capitala, intre care si membri ai trupelor de teatru din scoli, vor viziona gratuit piese din repertoriul a 5 teatre partenere din Bucuresti:Teatrul Mic, Teatrul Metropolis, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Nottara si Teatrul Ion Creanga.

Liceele participante la aceasta editie “5 licee – 5 teatre” sunt: Colegiul National “Matei Basarab”, Liceul Teoretic “Dante Alighieri”, Colegiul National “Grigore Moisil”, Liceul Teoretic “Marin Preda” si Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu”.

Trupele de teatru ale liceelor vor putea lua parte la activitati interactive cu reprezentanti ai teatrelor partenere si vor fi coordonate de catre acestia in punerea in scena a unei piese de teatru scurte.

Proiectul se va derula in perioada octombrie – decembrie 2013 si se va finaliza cu reprezentatiile si premierea celor 5 piese de teatru realizate de liceeni.

 

ECDL ROMANIA impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si UNITER, va da startul marti, 15 octombrie a.c., celei de a treia editii a proiectului cultural dedicat elevilor de liceu „5 licee – 5 teatre”. La evenimentul de lansare a proiectului, ne propunem sa aflam impactul pe care programul il are in randul profesorilor si elevilor implicati in aceasta a treia editie. Educatia alternativa are o importanta esentiala pentru dezvoltarea tinerilor, care trebuie sa fie in continuare indreptati catre valori reale si corecte, inclusiv catre valori culturale.

Va asteptam cu mult interes marti, 15 octombrie 2013, ora 11:00, in Sala de festivitati a Colegiului National “Matei Basarab” Bucuresti.

Mai multe informatii despre proiectul “5 licee – 5 teatre” pe www.ecdl.ro .

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează