Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“5 licee – 5 teatre” la startul editiei a 4-a

0

Luni, 6 octombrie 2014, a inceput a patra editie “5 licee – 5 teatre”.

“5 licee – 5 teatre” este un proiect educational ce isi propune sa incurajeze implicarea liceenilor in activitati culturale, prin accesul acestora in institutii si la spectacole de teatru, provocandu-i in acelasi timp la un concurs de piese de teatru.

O noua grupa de 150 de elevi din alte 5 licee din capitala, intre care si membri ai trupelor de teatru din scoli, vor viziona gratuit piese din stagiuniea fiecaruia dintre cele 5 teatre partenere din Bucuresti: Teatrul Mic, Teatrul National Bucuresti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Nottara si Teatrul Ion Creanga.

5 teatre 5 liceeLiceele participante la aceasta editie “5 licee – 5 teatre” sunt: Colegiul National “I.L. Caragiale”, Liceul Tehnologic Electronica Industriala, Colegiul National “Ion Neculce”, Colegiul Economic “A.D. Xenopol” si Colegiul Tehnic Energetic.

Trupele de teatru ale liceelor vor putea lua parte la activitati interactive cu reprezentanti ai teatrelor partenere si vor fi coordonate de catre acestia in punerea in scena a unei piese de teatru scurte.

Proiectul se va derula in perioada octombrie – decembrie 2014 si se va finaliza cu reprezentatiile si premierea celor 5 piese de teatru realizate de liceeni.

De la prima editie pana la startul celei din 2014, alti 450 de elevi din 15 licee bucurestene diferite au participat deja la „5 licee – 5 teatre”.

Puteti afla mai multe informatii despre proiectul “5 licee – 5 teatre” pe www.ecdl.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.