Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

4th Balkans Beyond Borders Short Film Festival is travelling to Bucharest: VIDEO!

0

“REINVENTING BRIDGES”

A 4a ediție a Festivalului de Scurtmetraj Balkans Beyond Borders

București

A 4a ediție a Festivalului de Scurtmetraj Balkans Beyond Borders (BBB) “Reinventing Bridges” vine la București de pe 11 pe 13 octombrie, cu sprijinul European Fund for the Balkans. Proiecțiile de filme și celelalte activități ale Festivalului au loc la Muzeul Național al Țăranului Român – sala de cinema Horia Bernea, și la Clubul Țăranului Român,  pe Șoseaua Kiseleff 3, Sector 1, București.

În fiecare zi, de la ora 6, vor fi proiectate filmele preselectate din competiție, urmate de dezbateri cu membri juriului și alți profesioniști din lumea filmului, concert live cu Steaua de Mare și petrecere cu DJ Dragoș Rusu.

Anul acesta tema festivalului este rescrierea trecutului și reinventarea viitorului Balcanilor.

Juriul care va alege câștigătorul este compus din Ada Condeescu (România) în calitate de președinte, Effi Weiss & Amir Borenstein (Israel) și   Gergana Doncheva (Bulgaria). Ada Condeescu a debutat în filmul lui Florin Șerban “Eu când vreau să fluier, fluier” (Ursul de Argint la Berlinala 2010), iar anul acesta a fost selecționată la programul Shooting Stars pentru cei mai buni tineri actori din Europa.

Mai multe informații despre membri juriului găsiți aici.

Comisia de preselecție este formată din directorul artistic al festivalului, Adela Demetja (Albania), Sabir Kanaqi (Muntenegru), Dimitra Gjica (Albania) și Yanna Varbanova (Bulgaria).

Decernarea premiilor și ceremonia de închidere vor avea loc pe 13 octombrie. Premiile au fost create de Marietta Lyriotaki si produse de Solid 3D Printing.

Mai multe informații despre Festivalul de Scurtmetraj Balkans Beyond Borders și activitățile conexe sunt disponibile pe site-ul Balkans Beyond Borders www.balkansbeyondborders.eu și pe pagina de Facebook Balkans Beyond Borders.

poster_rom_web

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.