4th Balkans Beyond Borders Short Film Festival is travelling to Bucharest: VIDEO!

0

“REINVENTING BRIDGES”

A 4a ediție a Festivalului de Scurtmetraj Balkans Beyond Borders

București

A 4a ediție a Festivalului de Scurtmetraj Balkans Beyond Borders (BBB) “Reinventing Bridges” vine la București de pe 11 pe 13 octombrie, cu sprijinul European Fund for the Balkans. Proiecțiile de filme și celelalte activități ale Festivalului au loc la Muzeul Național al Țăranului Român – sala de cinema Horia Bernea, și la Clubul Țăranului Român,  pe Șoseaua Kiseleff 3, Sector 1, București.

În fiecare zi, de la ora 6, vor fi proiectate filmele preselectate din competiție, urmate de dezbateri cu membri juriului și alți profesioniști din lumea filmului, concert live cu Steaua de Mare și petrecere cu DJ Dragoș Rusu.

Anul acesta tema festivalului este rescrierea trecutului și reinventarea viitorului Balcanilor.

Juriul care va alege câștigătorul este compus din Ada Condeescu (România) în calitate de președinte, Effi Weiss & Amir Borenstein (Israel) și   Gergana Doncheva (Bulgaria). Ada Condeescu a debutat în filmul lui Florin Șerban “Eu când vreau să fluier, fluier” (Ursul de Argint la Berlinala 2010), iar anul acesta a fost selecționată la programul Shooting Stars pentru cei mai buni tineri actori din Europa.

Mai multe informații despre membri juriului găsiți aici.

Comisia de preselecție este formată din directorul artistic al festivalului, Adela Demetja (Albania), Sabir Kanaqi (Muntenegru), Dimitra Gjica (Albania) și Yanna Varbanova (Bulgaria).

Decernarea premiilor și ceremonia de închidere vor avea loc pe 13 octombrie. Premiile au fost create de Marietta Lyriotaki si produse de Solid 3D Printing.

Mai multe informații despre Festivalul de Scurtmetraj Balkans Beyond Borders și activitățile conexe sunt disponibile pe site-ul Balkans Beyond Borders www.balkansbeyondborders.eu și pe pagina de Facebook Balkans Beyond Borders.

poster_rom_web

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează