Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

480 de biciclisti pornesc sambata la drum in traditionala velo-expeditie catre mare

0

In acest weekend se merge “Cu bicicleta la mare 2015”.

480 de biciclisti pornesc sambata la drum in traditionala velo-expeditie catre mare initiata de Lucian Mindruta.

cblm3

Evenimentul se bucura de o participare record. Este editia cu cea mai mare amploare din 2007 cand a fost desfasurat pentru prima oara. 480 de biciclisti amatori, 300km parcursi, 4 judete tranzitate, 10 autocare si 4 camioane pentru transportul bicicletelor la intoarcere, 3 hoteluri ocupate in Amara, 30 de voluntari si organizatori, 13 puncte de alimentare, ambulanta, asistenta tehnica si echipaje ale Politiei Romane care monitorizeaza actiunea.

“Cu Bicicleta la Mare 2015” presupune parcurgerea distantei dintre Bucuresti si Navodari in doua zile: 25 si 26 aprilie. In seara de sambata plutonul se cazeaza la un hotel din statiunea Amara unde are loc si mult asteptata cina festiva si tombola cu premii.

“Este un mars. Unul de amatori. Nu acceptam concursuri si eroisme, pentru ca toata lumea trebuie sa ajunga intreaga si, pe cat posibil, fericita. Sosirea pe plaja e cel mai frumos moment, cand ne si oprim pentru o bere si ceva socializare, poate si-o baie rece inainte de a ne urca in autocar pentru drumul inapoi! “ – Lucian Mindruta

Taxa de participare a fost de 290 lei/persoana iar pentru aceasta participantii primesc tricoul oficial, puncte de alimentare si produse oferite de LIDL Romania (bidon termoizolant si ciclocomputer), o mini-trusa medicala Flora Farm, o noapte de cazare in Amara cu cina si mic dejun, transportul de intoarcere in Bucuresti cu autocare si camioane DB Schenker pentru biciclete, asistenta tehnica Giant Romania, masini de insotire Renault, ambulanta si monitorizare permanenta a Politiei Romane.

Inscrierile pentru aceasta editie s-au incheiat insa doritorii pot participa la urmatoarele evenimente anuntate pe   www.cubicicletalamare.com  :

  • Cu Bicicleta la Sinaia(23-24 mai),
  • Cu Bicicleta la Cazane(12-14 iunie),
  • Cu Bicicleta in Transilvania(4-5 iulie)
  • Cu Bicicleta in Delta (5-6 septembrie)

cblm2

CBLM 2015

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.