Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

446 de oameni au strâns într-o lună 620.987 de lei, pentru 25 de ONG-uri

0

446 de oameni au strâns într-o lună 620.987 de lei, pentru 25 de ONG-uri

– Swimathon București este cel mai mare eveniment de strângere de fonduri prin înot din România –

Fundația Comunitară București a organizat pe 30 iunie 2018, la bazinul Dinamo, Swimathon București. 25 de ONG-uri sau grupuri de inițiativă s-au înscris cu un proiect la eveniment, companiile şi înotătorii au ales un proiect, iar susţinătorii au donat pentru favoriții lor pe platforma www.swimathonbucuresti.ro.

446 de oameni au strâns într-o lună 620.987 de lei, pentru 25 de ONG-uri/grupuri de inițiativă. Pentru a sărbători, echipele s-au întâlnit la bazin, pe 30 iunie, unde au înotat și au fost susținuți de 3.000 de oameni în galerie.

Este pentru prima oară când particip la Swimathon București și momentan sunt foarte emoționată pentru că mi-am văzut copilul în galerie, a venit să mă susțină. Am emoții pentru că nu am mai înotat în cadrul unui eveniment ca acesta și sper să fac față”, spune Dana Rogoz, înotătoare-fundraiser pentru proiectul Climb Again.

Îmi place foarte mult aici și înot pentru Swimathon. Și da, am emoții, adică, emoții de bucurie”, povestește Toma, 8 ani, înotător-fundraiser pentru proiectul Fundației Comunitare București.

Campania de donații pentru cele 25 de proiecte continuă până pe 31 iulie 2018. Donațiile se pot face pe site, prin plata cu cardul sau transfer bancar.

Swimathon nu este o competiție de înot, ci o campanie de strângere de fonduri prin care fiecare schimbă lumea din jur, într-una mai bună, mai frumoasă sau mai corectă. Swimathon București este despre comunitate, despre felul în care îi convingem pe oameni să doneze pentru proiectele care au nevoie de susținere, dar și despre cât de bine ne simțim când facem asta împreună.

Înotătorii nu sunt sportivi profesioniști, ci oameni obișnuiți, de toate vârstele, care își doresc să strângă bani și să înoate pentru un proiect în care cred.

Prin evenimente sportive de atragere de fonduri de tipul Swimathon București, Fundația Comunitară București oferă un cadru atractiv și relaxant pentru a promova și susține inițiative din oraș.

Partener principal: Janssen, companie farmaceutică a Johnson & Johnson România

Parteneri: Fundația Vodafone România, WDP, HipHip, Aqua Carpatica

Partener sportiv: Head & Shoulders

Parteneri de matching: American Construction Technologies, Dunwell România

Partenerii echipelor: BCR, Banca Românească, Teleperformance, UniCredit Bank

Prietenii evenimentului: 5 to go, Heidi, Ambulanța BGS, GRAM Bistro, Zăganu, TrioVerde, Lulu’s Cake, Turbo România, Fundația Motivation România, SIGUREC, Eventix, Sloop, Watchshop.ro, Jay, Cabina WTF!, Obswim, CS Dinamo, Centrul Salus.

Fundația Comunitară București pune împreună donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru a dezvolta comunități în care să ne simțim ca acasă. Construiește mecanisme de donație, fonduri de finanțare sau incubatoare de idei pentru oraș. În 6 ani, a finanțat peste 250 de proiecte, din București și Ilfov, cu aproape 3 milioane de lei. Fundaţia Comunitară Bucureşti este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte 15 fundaţii comunitare din țară. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.fundatiacomunitarabucuresti.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.