420 de biciclisti s-au inscris la Pentatlonul „I Velo Bike Day”

1

Veste buna pentru biciclisti! Pasionati de biciclete din Bucuresti s-au inscris la primul pentatlon dedicat lor: I Velo Bike Day. Potrivit site-ului raiffeisencomunitati.ro la Pentatlon s-au inscris peste 420 de oameni!

Organizatorii iti pregatesc pentru maine (22 octombrie 2011) si cateva biciclete premii pentru cel mai bun Biciclist Urban, in persoana celui care va termina cel mai bine cele 5 probe de concurs. Trei super-biciclete pentru cei care prind podiumul si 10 mentiuni speciale, tot biciclete, pentru urmatorii clasati. Detalii aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.