Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

4000 de joburi la care poti aplica in aceasta primavara

0

4000 de joburi la care poti aplica in aceasta primavara.

Participa la cel mai mare targ de joburi – Angajatori de TOP

Editia din aceasta primavara Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc in perioada 27-28 martie la Sala Palatului si va reuni 100 de companii care activeaza in domenii de activitate variate: IT, Servicii si BPO, Bunuri de larg consum, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Retail, Agribusiness, Farma si Turism. In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati 15 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa discute cu peste 300 de specialisti din departamentele de resurse umane ale companiilor.

2

Cele 100 de companii prezente la Angajatori de TOP Bucuresti reprezinta domenii variate de activitate. In comparatie cu editia anterioara a evenimentului am observat o diversitate a domeniilor reprezentate de companiile confirmate. La fel ca la editia precedenta, cele mai multe companii activeaza in domeniul IT, alaturi de Servicii si BPO, Bunuri de larg consum, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Agentii de Recrutare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Retail, Agribusiness, Farma si Turism.

Joburi in Bucuresti, la nivel national si in strainatate. Companiile prezente la Angajatori de TOP Bucuresti au planuri extinse de recrutare. Raportat la editia din toamna a evenimentului vor fi cu 15% multe pozitii deschise, oportunitati de cariera pe care companiile planuiesc sa le acopere in urma participarii la cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP. Cele 4000 de oportunitati de cariera sunt adresate atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor, iar pozitiile sunt deschise celor care doresc sa se angajeze in Bucuresti, celor care vor sa se relocheze in alte orase din tara sau in strainatate. O parte dintre pozitii vor fi deschise in: Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Craiova, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targu Mures, Sighisoara, Sf. Gheorghe, Miercurea Ciuc, Galati, Oradea. Cei care vor sa lucreze in strainatate, vor avea ocazia sa aplice pentru joburi in tari precum: Bulgaria, Ungaria, Franta, Germania si Marea Britanie.

Oportunitati de cariera inedite vor fi deschise in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti. Odata cu dezvoltarea noilor tehnologii au aparut si oportunitati de cariera noi, care nu existau in trecut, iar o parte dintre companiile prezente la eveniment ofera astfel de joburi: Media&Application Engineer,  Android UX-UI designer, SEO Specialist, SEM Specialist, Inside Sales Specialist, Business Intelligence Analyst, CSI Coordinator, Data Warehouse Developer, eSourcing Analyst, Broadcast Services Engineer, IMS Integration Engineer, BI Consultant, IT Architect, IT Analyst.

Cele 4000 de pozitii deschise de companiile prezente la Angajatori de TOP sunt adresate atat persoanelor entry-level, middle si senior, in departamente precum: Dezvoltare Software, Vanzari, Achizitii, Customer Care, Technical Support IT, Financiar, Marketing, Inginerie, Service Desk, Infrastructura, Application Development, HR, Comercial, Administrativ.

„Ca lider mondial in industria telecom, Ericsson a incercat dintotdeauna sa inoveze si sa identifice noi segmente de business. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara angajati talentati si pasionati, iar forta de munca bine pregatita din domeniul IT din Romania a contribuit semnificativ la consolidarea si dezvoltarea Ericsson pe plan local si regional. In prezent, suntem peste 3000 de profesionisti in toata tara si cautam constant sa ne completam echipa cu specialisti motivati. Pentru editia de anul acesta a targului Angajatori de TOP avem pozitii deschise in departamente ca Engineering, Front/Back Office, Cloud sau Customer Operations Management si ne dorim sa gasim angajati dornici sa creasca profesional intr-un mediu de lucru dinamic, motivant si plin de satisfactii” – Karabelas Christos, Country HR Manager, HRBP GSC Romania, Ericsson Telecommunications Romania.

”Suntem in cautare de tinere talente si ne propunem ca pana in luna septembrie sa recrutam peste 100 de juniori auditori si consultanti” – Andreea Mihnea, Director Resurse Umane, EY Romania.

„Stefanini este un partener cu traditie al Angajatori de Top. Este cel mai important eveniment de acest gen care ne ofera posibilitatea de a ne intalni cu candidatii pentru care vom avea aproximativ 120 de posturi disponibile din zona suportului tehnic, specialisti pe infrastructura IT, dar si pozitii axate pe dezvoltare si testare software” – Calcan Oana, Recruitment Coordinator, Stefanini Romania.

„La inceput de 2015, Microchip are planuri ambitioase de dezvoltare a echipei locale si este in cautare de noi colegi. Numarul pozitiilor deschise in acest moment este de peste 25, iar profilurile cautate sunt diverse – peste 50% din aceste pozitii sunt deschise in departamentul de aplicatii si vizeaza candidati cu experienta. De asemenea, avem in proces de recrutare si pozitii de junior care sa se alature echipelor noastre de design analogic si digital, precum si aplicatii, dar continuam si programele de internship demarate anii trecuti” – Delia Chiricescu, Director, Microchip Technology.

adtbn

Participarea la targul de cariera Angajatori de TOP Bucuresti le ofera vizitatorilor posibilitatea sa aplice la joburile deschise in aceasta perioada si sa discute cu reprezentanti ai companiilor prezente. Cativa dintre angajatorii prezenti pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti sunt: Accenture, Adecco, ADP Group, Allianz Worldwide Partners, Amiq Consulting, ArcelorMittal, Atos IT, Avira, BCR, BearingPoint, Bitdefender, Blue Point, BRD – Groupe Société Générale, Cargill, Coca – Cola HBC Romania, Computer Generated Solutions Romania, DB Schenker, Dell, Deloitte Romania, Deutsche Bank Technology Centre, eMAG, Endava, Ericsson Telecommunications Romania, Euro Trade, EveryMatrix, EY Romania, Federal Mogul Motorparts, Genpact, Global Market Solutions, Gopet Romania, Hewlet-Packard, Huawei, Humangest Group, IBM, Intel, JTI Romania, Kaufland Romania, KFC, KMG International (Rompetrol), L’Oréal Romania, Luxoft Romania, McDonald`s România, Microchip Technology, Microsoft, Oracle, P&G, PayU, Piraeus Bank, Prisum, Raiffeisen Bank, Renault Romania, Schneider Electric, SNC Lavalin, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, Synygy, Teamnet International, TELUS International Europe, Unicredit Business Integrated Solutions, Unilever, Vodafone Shared Services Romania, Wipro Business Process Services, WNS Romania, Xerox.

Lista completa a companiilor si detalii despre Angajatori de TOP Bucuresti sunt disponibile pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 350 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data)  Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.