400 de biciclete oferite la turul ciclist din 17 iulie 2010

1

Turul ciclist Bicicleta Rosie va avea loc pe 17 iulie in jurul Casei Poporului. 400 de biciclete si echipamente de protectie specifice sunt puse la pedalat in data de 17 iulie 2010!

Potrivit metropotam.ro „distributia bicicletelor rosii va incepe la ora 16:00 (castigatorii vor fi anuntati telefonic si pe site va fi postata lista cu toti castigatorii) in parcul Izvor, iar turul va avea loc la ora 20:00.”

Inscrierile la turul ciclist Bicicleta Rosie se fac intre 30 iunie si 14 iulie 2010 pe site-ul www.bicicletarosie.ro

Mult succes!

Organizatorul este compania Coca Cola Romania. Partenerii turul ciclist sunt: Primaria Municipiului Bucuresti si Asociatia Green Report.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.