Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AZI 400 de alergători în Team HOSPICE la Semimaratonul București – CONTRA CRONOMETRU, pentru TIMPUL LOR!

0

400 de alergători Team HOSPICE powerd by Kaufland România vor lua startul în 14 mai, în Piața Constituției, la Semimaratonul OMV Petrom. Cu toții au decis să se alăture cauzei HOSPICE și să dedice alergarea lor copiilor și adulților cu boli incurabile din România.

Team HOSPICE Pasta-Party

Convinși fiind că orice om care înfruntă o boală incurabilă are dreptul să se bucure de fiecare clipă cu demnitate, alături de cei dragi, Adina Buzatu, Bogdan Nicolai, Carmen Brumă, Carmen Negoiță, Doru Todoruț (Deepcentral), Florentina Opriș, Gianina Corondan, Sonia Argint Ionescu și Echipa Europa FM fac parte în acest an din Team HOSPICE.

„Nu există nimic mai prețios pe lume decât viața. Și ce poate fi mai frumos decât să alergi pentru viață, demnitate și speranță?”, este de părere Carmen Brumă.

„Team HOSPICE îți dă o stare de bine. Este ceva acolo, o motivație aparte – pașii tăi însemnă sprijin pentru cineva aflat într-o altfel de cursă, mult mai dificilă”, spune Florentina Opriș.

„Efortul meu la acest eveniment este unul simbolic, motivaţional, infim în comparaţie cu demersurile HOSPICE Casa Speranţei pentru susţinerea semenilor care au nevoie de ajutorul nostru”, explică Doru Todoruț (Deepcentral).

„Neimplicarea nu aduce soluții. Dacă vă pasă de cei din jurul vostru, trebuie să faceți ceva atunci când vi se oferă această șansă. Este motivul pentru care facem parte din Team HOSPICE”, cred Sonia Argint Ionescu și soțul ei, Horațiu Ionescu.

„Sunt lucruri mici care fac diferența. Gesturi simple, care aduc alinare. Să alergi pentru a susține o cauză în care crezi este minunat”, spune Adina Buzatu.

„Dacă alergarea ta este o faptă bună, cu siguranță ai mai multă putere. Este ceea ce simt eu, făcând parte din Team HOSPICE”, spune Carmen Negoiță.

„Am să alerg până voi scoate limba de-un cot, pentru ca efortul acesta va însemna ceva. Pentru niște oameni cărora boala vrea să le ia demnitatea”, spune Gianina Corondan.

„Alerg pe 14 mai la Semimaratonul Internațional București pentru HOSPICE Casa Sperantei, în memoria Emiliei Duport, buna mea prietenã, care a pierdut anul acesta lupta atât de nedreaptã cu cancerul”, spune Bogdan Nicolai.

La semimaraton, iau parte mulți dintre alergătorii care au mai avut și alte experiențe legate de Team HOSPICE și care și-au găsit împreună energia și resursele pentru a merge până la capăt într-o astfel de competiție. Mai mult, din aceeași echipă vor face parte și angajați ai organizației, dar și directorul executiv al HOSPICE, Mirela Nemțanu:

„Participarea în Team HOSPICE este despre speranță și despre puterea oamenilor de a face bine celor din jurul lor. Eu am intrat în Team HOSPICE cu mult înainte de a face parte din organizația reprezentată de această echipă, pentru că am înțeles că lupta pe care mii de oameni o duc în România  cu o boală incurabilă ar trebui să fie lupta noastră, a tuturor. Voi alerga în Team HOSPICE și în 14 mai, împreună cu cei dragi mie, pentru că HOSPICE înseamnă posibilitatea de a schimba vieți”.

Fondurile strânse în cadrul evenimentului, dar și cele adunate de alergătorii din Team HOSPICE pe platforma galantom.ro, sunt dedicate asigurării de servicii gratuite copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă. Datorită celor care cred în cauza HOSPICE, îngrijirea paliativă va juca un rol important atât în viețile celor cu o astfel de afecțiune, cât și în ale celor care le sunt alături.

Kaufland Romania susține Team HOSPICE pentru al patrulea an consecutiv in poziția de sponsor principal. Catena, HERVIS; Fair Value Consulting, Hotel InterContinental, EventStuff, Active Life s-au alăturat anul acesta în calitate de sponsori ai echipei HOSPICE Casa Speranței.

Mai multe companii și-au creat deja propriile echipe de alergători în Team HOSPICE: Kaufland România – susținător oficial al Team HOSPICE, Edenred România, Schneider Electric, BearingPoint, Holcim, Decathlon, GlaxoSmithKline, Coca-Cola HBC, Fujitsu România, Zentiva, Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors.

Te așteptăm la cortul Team HOSPICE din Piața Constituției să îți susții preferații!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.