Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

40 de medici de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca au primit de Paşte bucate tradiţionale

0

Sunt oameni pentru care zilele de sărbătoare sunt ca orice altă zi. Zile în care luptă pentru a salva vieţi. Ei sunt românii de nota 10, medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, care nu petrec sărbătorile alături de familie, ci de pacienţi. Şi nu din sacrificiu sau obligaţie, ci din pasiune şi iubire pentru meserie şi pentru oameni.

Pentru cei 40 de eroi aflaţi la datorie în noaptea de Înviere la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, MAGGI a organizat o surpriză aparte: o masă cu bucate tradiţionale, preparate cu multă dragoste. Printre urgenţe şi gărzi, medicii au ciocnit ouă vopsite, au mâncat drob, pască şi cozonac, sărbătorind astfel alături de a doua lor familie: colegii şi pacienţii pe care îi salvează neobosit, zi de zi.

MAGGI Romani de nota 10_Zambete pentru medicii de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca in noaptea de Inviere

“Am vrut să le mulţumim românilor de nota 10, care se dedică întrutotul meseriei şi care sunt alături de întreaga comunitate indiferent de zi. Pentru câteva clipe, am vrut să fim noi cei care sunt alături de ei în momente speciale. Nu am putut să le oferim timp alături de familie, însă am putut să le oferim puţin din spiritul sărbătorilor de Paşte printr-o masă cu bucate tradiţionale”, a declarat Alina Constantin – Business Manager Culinary.

“Mulţumirile noastre merg către managerul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca – Prof. Dr. Vlad Macovei -, dar şi către întreg colectivul administrativ şi medical care ne-a sprijit şi ne-a întâmpinat cu toată căldura. Au fost 6 ore incredibile prin care am devenit cu toţii români de nota 10.”, a declarat Andreea Strachină, Creative Strategist, Kaleidoscope Proximity.

Evenimentul, o premieră atât în România, cât şi în istoria spitalului, reprezintă un efort al echipei MAGGI România de a readuce românii de nota 10 în atenţia tuturor. În contextul actual, în care agenda publică este acaparată de falși eroi, adevăraţii oameni de nota 10 trec mai degrabă neobservaţi iar recunoaşterea lor este aproape inexistentă. MAGGI România îşi doreşte să recompenseze românii de nota 10, care rup din timpul petrecut cu familia pentru a-l pune în folosul comunităţii şi să le facă povestea cunoscută.

Iniţiativa a fost comunicată în direct pe pagina de Facebook MAGGI România prin postări dedicate.
Evenimentul a fost organizat de către echipa MAGGI, din cadrul Nestlé România, în parteneriat cu agenţia de digital şi direct marketing Kaleidoscope Proximity.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.