Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO: 40.000 de oameni prezenți @ GreenSounds Festival

0

Bucureștiul a sunat mai bine cu GreenSounds între 21-23 august!
40.000 de oameni prezenți la cea de-a doua ediție a festivalului

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, eveniment  organizat de Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție a bifat cea de-a doua ediție reunind în Parcul Herăstrău 40.000 de oameni pasionați de muzică bună, ritmuri antrenante pe toate gusturile și atracții variate.
 
GreenSounds, probabil unul dintre cele mai electrizante festivaluri de muzică din Capitală, la care intrarea a fost liberă, a reușit să scoată lumea din casă încă din prima zi, când, în pofida vremii, ne-au fost alături la concerte mii de oameni care au dansat, au cântat și s-au distrat în ploaie. Am avut parte de un weekend intens, plin de zâmbete, oameni frumoși, ritmuri alese și culoare. Trei zile în care am putut spune la unison„Bucureștiul meu sună mai bine cu GreenSounds!
 
Fun Lovin’ Criminals, Guano Apes,  Asian Dub Foundation, The Interrupters, De-Phazz, Nouvelle Vague,Narcotango, Subcarpați, Moonlight Breakfast, Coma, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec și mulți alții au fost responsabili cu distracția la #GreenSounds, fiind artiști internaționali și autohtoni de top mult așteptați de publicul român să concerteze pe scenele festivalului. Serile s-au transformat în spectacol de lumină, sunet și culoare, iar publicul prezent la eveniment  a rezonat cu toate genurile abordate: hip-hop fusion, hip-hop folcloric, ska-punk, rock alternativ, punk-rock, electro-pop, funk, reggae, etno-electro, indie-pop, jazz, soul, electric tango, bossa nova, retro-electro și neo funk.

Second Stage a fost elementul de noutate mult apreciat de bucureșteni, întrucât nu au existat timpi morți între concertele de la Main Stage, ci spectacole la fel de frumoase oferite de trupe de renume din România la cea de-a doua scenă. Mai mult decât atât, studioul ‬ s-a mutat în Herăstrău la GreenSounds pe parcursul celor trei zile, iar Irina Petrovici şi Doru Oprişan au ţinut lumea la curent cu ce se întâmpla la BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL: interviuri cu cele mai tari trupe şi artiştii care au concertat la festival și multe alte informații despre eveniment. Alături ne-a fost și echipa Music Channel, care a luat pulsul festivalului. Mulțumim!
 
Pe lângă tinerii prezenți la festival, au venit în număr mare familii ce s-au putut bucura de un altfel de weekend în cadrul GreenSounds. De la Bazarul cu branduri românești inedite oamenii și-au achiziționat suveniruri neconvenționale, la Food Court au putut gusta real food de la restaurante cu specific internațional precum Kumar’s Agra Palace, Peking Duck, Norma lui Sissoko, Băcănia Veche, cafea de specialitate de la Bloom Specialty Coffee, iar în zona de terase aceștia s-au putut relaxa și savura băuturi delicioase la Colectiv, Bicicleta, Green Cafe și înghețată la Betty Ice.

Mulțumim voluntarilor  de la Even’thor, datorită cărora zona GreenSounds a fost în permanență curată, dar și tuturor celor prezenți la eveniment care ne-au oferit tot sprijinul lor, astfel încât și cea de a doua ediție a BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL s-a desfășurat într-un mod civilizat, la fel ca în marile capitale europene.

Fotografiile au fost uploadate în timp real pe pagina oficială de Facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival?fref=ts),  toți cei dornici să afle mai multe informații având posibilitatea să acceseze pagina, iar cei prezenți fiind invitați să își dea tag lor și prietenilor.
 
Bucureștiul meu sună mai bine cu GreenSounds și în 2016, stay tuned! Mulțumiri celor prezenți și tuturor partenerilor noștri!
 
Official movie Day 1 https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival/videos/vb.624858734276267/839603756135096/?type=2&theater
Official movie Day 2:
https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival/videos/vb.624858734276267/840079786087493/?type=2&theater
Official movie Day 3:
https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival/videos/vb.624858734276267/840544306041041/?type=2&theater

foto: D3 pan1

GS_day1_DubiozaKolektiv-42

GS_day1_DubiozaKolektiv-46

GS_day1_GuanoApes-39

GS_day3_various-00

IMG_3999

IMG_4090

IMG_4784

IMG_5017

IMG_5344

IMG_6028

IMG_6144

IMG_6417

Organizatori: Primăria Municipiului București, creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție
Concept și producție: NOA Event
Sponsori: Coca Cola, Strongbow, Betty Ice, Telus International
Official car: Automobile Bavaria Group
Partener: ALPAB
Parteneri media: Radio Tananana, Music Channel, Colectiv, Adevărul, Mixtopia, iNFOMUSIC, Urban.ro, iConcert, SUB 25, România Pozitivă, 24FUN, Feeder.ro, Orașul meu, Zile și Nopți, Dor de Ducă, Eragon Vibes, Bigcitylife.ro, Calendar Evenimente, Suburban Magazine, IQool, Gratuitor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.