Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

4 feb, Clubul Taranului – Ad Hoc lanseaza clipul celui mai proaspat single: „Pana”

0

Trupa Ad Hoc își lansează clipul la cel mai proaspăt single: „Pana”.

Joi, 4 februarie 2016, ora 21:00, la Clubul Țăranului

Bilet: 20 lei

Începutul anului 2016, este unul plin de surprize din partea băieților de la Ad Hoc. Pe 15 ianuarie, au lansat în premieră la Radio TANANANA noul lor single intitulat „#Pana”, pe 4 februarie, la Clubul Taranului, vor susține primul concert din acest an, pregătind un spectacol proaspăt și energic, în cadrul căruia vor difuza în premieră videoclipul piesei.

afis ad hoc

Invitați să pregătească drumul către această poveste sunt cei de la Drum’n Flute, iar pentru o atmosferă cât mai impresionantă, BlueCat Studio au pregătit un spectacol video.
Povestea piesei „Pana” e pe cât de simplă, pe-atât de complexă, pornind de la trăirile pe care le are orice om de rând care iubește și e iubit. E o poveste despre acei oameni care, la un moment dat, pornesc pe un drum nou, un drum ce poate să aibă finalul dorit sau un sfârșit neașteptat.
 
În versiunea de studio a piesei „Pana”, au fost invitați:
  • Adrian Bologa (Adi Sixx) – bass, vioară, voci și efecte;
  • Flavius Hosu – tobe.
Sunet, mixaj și masterizare: Sultan Nasser (Nat Loose), StartRec.
Foto/ video: Anya Dimitrov și Ivanov Vladimir, BlueCat Studio.
Actorii Daath Yug și Maria Mihailovna.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.