4 autobuze turistice in Bucuresti (in curand)

4

În Bucureşti, în curând vor circula 4 autobuze ale RATB pe un traseu turistic prin centrul oraşului cu staţie de pornire din Piaţa Presei Libere, informează ziarul Libertatea.

muzeul-de-istorie„La iniţiativa Primăriei Capitalei, patru autobuze ale RATB vor circula, în curând, zilnic, între orele 9.00 şi 20.00, la un interval de circa 25 de minute, pe o rută care pleacă din Piaţa Presei Libere, trece prin centrul oraşului, apoi se întoarce tot în Piaţa Presei. Traseul va avea 17 staţii, unde turiştii vor coborî pentru a vizita obiectivele.”

Unul din obiectivele turistice din traseul autobuzelor RATB este şi sediul Muzeului Naţional de Istorie a României, fostul Palat al Poştelor imobil monumental din Bucureşti, inaugurat în anul 1900. „În holul muzeului, pentru promovarea instituţiei, se vând copii ale ceramicii de Cucuteni şi ale celebrelor statuete de la Hamangia, “Gânditorul şi perechea sa”. mai scrie Libertatea.

(foto Florin Ghindă, Bucureşti, Noaptea Muzeelor 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

4 comentarii

Comentează