4 autobuze turistice in Bucuresti (in curand)

4

În Bucureşti, în curând vor circula 4 autobuze ale RATB pe un traseu turistic prin centrul oraşului cu staţie de pornire din Piaţa Presei Libere, informează ziarul Libertatea.

muzeul-de-istorie„La iniţiativa Primăriei Capitalei, patru autobuze ale RATB vor circula, în curând, zilnic, între orele 9.00 şi 20.00, la un interval de circa 25 de minute, pe o rută care pleacă din Piaţa Presei Libere, trece prin centrul oraşului, apoi se întoarce tot în Piaţa Presei. Traseul va avea 17 staţii, unde turiştii vor coborî pentru a vizita obiectivele.”

Unul din obiectivele turistice din traseul autobuzelor RATB este şi sediul Muzeului Naţional de Istorie a României, fostul Palat al Poştelor imobil monumental din Bucureşti, inaugurat în anul 1900. „În holul muzeului, pentru promovarea instituţiei, se vând copii ale ceramicii de Cucuteni şi ale celebrelor statuete de la Hamangia, “Gânditorul şi perechea sa”. mai scrie Libertatea.

(foto Florin Ghindă, Bucureşti, Noaptea Muzeelor 2008)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

4 comentarii

Comentează