390 de milioane de euro de cheltuit!

0

„Peste 390 de milioane de euro sunt alocati regiunii Bucuresti-Ilfov pana in anul 2013 pentru Programul Operational Regional (POR), a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, Dan Nicula, director general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov (ADRBI), cu ocazia prezentarii implementarii POR-REGIO” conform articolului publicat de Ştiri Locale citând Agerpres. Banii sunt alocaţi în principal pentru îmbunătăţirea infrastructurii de transport locale şi regionale, dar sunt sume importante şi pentru dezvoltare durabilă sau pentru promovarea turismului regional. 

„Pentru sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor sunt alocati 123,26 de milioane de euro, pentru imbunatatirea infrastructurii de transport locale si regionale 77,68 milioane de euro, pentru imbunatatirea infrastructurii sociale – 58,26 milioane de euro, pentru sprijinirea mediului de afaceri regional si local 70,49 de milioane de euro, iar pentru dezvoltarea durabila si promovarea turismului 63,41 milioane de euro, a adaugat Nicula.” conform Agerpres.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează