Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

38.000 euro, suma stransa de Asociatia M.A.M.E. la cea de-a VII-a editie a Balului Stelutelor

0

38.000 euro, suma stransa de Asociatia M.A.M.E.  la cea de-a VII-a editie a Balului Stelutelor

Balul Stelutelor, evenimentul caritabil organizat anual de Asociatia M.A.M.E., a strans la cea de-a VII-a editie, suma de 38.000 euro, fonduri ce vor asigura, pe parcursul anului 2018, serviciile de suport, consiliere si recuperare medicala, oferite copiilor bolnavi la Centrul Stelutelor. Anul acesta, evenimentul a avut loc pe data de 9 noiembrie, la Hotelul InterContinental, care a fost luminat in albastru in semn de solidaritate pentru copiii care se confrunta cu boli grave.

“Ma bucur sa vad cum, an de an, acest eveniment ocupa un loc special in sufletul invitatilor, prieteni vechi ai organizatiei, dar si persoane noi care doresc sa se alature cauzei noastre. Si asta deoarece Balul Stelutelor reprezinta o seara magica a faptelor bune, in care, impreuna, ne unim fortele pentru a scrie inca un capitol din povestea Centrului Stelutelor. Aici, copiii bolnavi primesc servicii de suport, consiliere si recuperare dupa boala, iar parintii acestora, sprijin si alinare. Este foarte important pentru noi, Asociatia M.A.M.E., sa reusim sa le asiguram, luna de luna, terapiile de care au nevoie pentru a depasi mai usor perioada de confruntare cu boala”, a declarat Maria Culescu, Presedinte Fondator Asociatia M.A.M.E.

Obiectul licitat cu suma cea mai mare: tabloul pe panza canvas, reprezentand un copil privind Calea Lactee

Anul acesta, evenimentul a fost moderat de Stefan Lungu, prieten drag al copiilor pe care ii ajutam, avand o bogata experienta in realizarea unor emisiuni TV, si Erik Culescu, cel mai mic voluntar al Asociatiei M.A.M.E., in varsta de 10 ani, care se implica cu veselie si empatie in activitatile organizatiei din dorinta de a fi alaturi de copiii care vin la Centrul Stelutelor.

Obiectul care a fost licitat cu suma cea mai mare, respectiv 2.500 euro, a fost un tablou pe panza canvas, care il ilustreaza chiar pe Erik intr-un moment de contemplare a stelelor din Calea Lactee. Au mai fost valorificate in cadrul licitatiei cu strigare si o minge de tenis donata de Simona Halep, cu autograful acesteia, un set decorativ din sticla, realizat de artistul Ioan Nemtoi, tricoul fotbalistului Denis Alibec, cu autograful sau si al colegilor de la echipa FCSB, dar si tablouri si obiecte unicat ale unor artisti cunoscuti.

Atmosfera magica a serii a fost intretinuta si de momentele artistice pregatite cu drag de Clubul de Dans Sportiv „Mihai Petre”, Trupa de Dans Sobis, precum si de artistele Monica Odagiu si Ana Odagiu. Din programul serii nu au lipsit nici surprizele pentru invitati: tombola cu premii, obiectele unicat aflate la licitatia fara strigare, precum si numeroase bijuterii realizate de voluntarii Asociatiei M.A.M.E..

Asociatia M.A.M.E. multumeste sponsorilor, partenerilor, invitatilor si voluntarilor, alaturi de care, in seara balului, a scris un nou capitol din povestea Centrului Stelutelor.

Sponsori principali: Fundatia Vodafone Romania si Apa Nova Bucuresti.

Sponsori: Brenntag, Competence Call Center, Radacini, Interbrands Marketing&Distribution, KiloStop, Wipro, Cris Garden si Avon Romania.

Sponsori in produse si servicii: Exploratist, CORA Lujerului, DJ Proffesional, Premium Fashion Stores, YVY Bags, DelMar Medical SPA, Patchouli Flowers Concept Store, Sugar Nails&Beauty Studio, Story Corners, Teatrul National Bucuresti.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.