375 de echipe, numar record la Romania Joaca Tenis la Dublu

0

Start la cel mai mare simultan de turnee de dublu din tara, editia a III-a

Pasionati de tenis, pregati-va pentru un weekend plin de intensitate! Cel mai mare simultan de turnee din tara incepe cu un numar record: 375 de echipe au ales sa fie prezente la Romania Joaca Tenis la Dublu! Duelurile din teren se vor desfasura in acest weekend, in zilele de 21 si 22 noiembrie a.c., in 16 orase, iar startul se da in aceasta seara.

MPG_Tenis la dublu
Fruntase au fost orasele Arad, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Craiova, Mamaia, Piatra-Neamt si Timisoara, in care pasionatii de sportul alb au umplut tablourile in mai putin de 4 zile de la deschiderea inscrierilor. Pe lista si-au facut loc rapid si Constanta, Iasi, Ploiesti, Targu Jiu, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare si Bucuresti, oras in care se vor desfasura doua turnee.

Tablourile celor 17 turnee sunt online pe pagina oficiala a Tenis Partener – www.tenispartener.ro, cel mai mare circuit de tenis din tara dedicat amatorilor.

Pe langa recordul inregistrat in acest an la numarul de echipe inscrise, trebuie subliniat si faptul ca nu mai putin de 40 dintre acestea sunt alcatuite din membri ai aceleiasi familii, jucatorii concurand in combinatii diferite, fie surori, frati sau echipe de verisori, fie formate pe generatii, cum ar fi tata-fiu.

In al 7-lea sezon dedicat tenisului, desfasurat pe terenuri acoperite, cel mai mare simultan de turnee din tara reprezinta evenimentul ce da startul in mod oficial al Winter Series 2015-2016. Culoarea sezonului va fi galben fiind reprezentata de cea a tricoului Romania Joaca Tenis la Dublu, produs ce va fi distribuit tuturor jucatorilor.

Pentru cei mai competitivi dintre participanti care evolueaza in sezonul de iarna, destinatia este foarte clara: Winter Series Stars 2016, unul dintre cele mai apreciate evenimente coordonate de Circuitul Tenis Partener, dintr-un calendar cu peste 400 de turnee.

Pentru mai multe detalii despre Winter Series 2015-2016 si evenimentele din cadrul circuitului, va invitam sa vizitati pagina oficiala www.tenispartener.ro, dar si pagina Facebook Tenis Partener.

***

Despre MPG:
MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu. Coordoneaza peste 750 de evenimente sportive, in 70 de orase, acoperind intreg parcursul anului. MPG implementeaza 4 sisteme nationale: tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro si alergare – www.runfest.ro precum si un sistem de competitii pe 10 discipline sportive, in Bucuresti, accesat de peste 150 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodata, proiectul pentru copii Tenis10 – www.tenis10.ro – a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. Compania a creat si dezvoltat si un proiect cu format special, o cursa cu obstacole URBATLON – www.urbatlon.ro. In ultimii 8 ani, MPG a implementat peste 2.500 de evenimente sportive si a lansat campanii de comunicare impreuna cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se gasesc pe pagina oficiala www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează